Appartement 101 The Landings Rodney Bay

Gros Islet
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 171.87 m² • ref: 23938
€ 793.068
Luxe appartement met 2 slaapkamers aan het strand, op de begane grond

Over The Landings Resort

Aan de oevers van Rodney Bay, langs een van de meest gevierde stranden van St. Lucia. The Landings Resort & Spa straalt dan ook een sfeer van luxe en elegantie uit.

Het interieur is prachtig ingericht retraites met uitzicht op de luxe jachthaven van het resort of het prachtige zandstrand van het Caribisch gebied. Als gevolg van de unieke ligging en uitzichten is Landings een eenmalige ontwikkeling. Eigendom aan het strand is zeldzaam en daarom een grote troef.

Eigenaren en gasten kunnen moeiteloos van eiland sightseeing naar genieten van de uitzonderlijke keuken. Ze kunnen ook genieten van zonsondergangen op het strand met champagne in de hand. Het Landings Resort is echt luxe eiland leven op zijn best.

Voor andere Landings appartementen klik hier

Luxe appartement met 2 slaapkamers aan het strand, op de begane grond

Dit prachtige appartement maakt deel uit van het bekroonde luxe Landings Resort and Spa en ligt direct aan het strand en met uitzicht op de Caribische Zee. Het appartement ligt op 19 hectare van deze exclusieve 5-sterrenontwikkeling.

Entree: Naar dit appartement op de begane grond is via een patio op de begane grond en er is ook directe toegang tot het strand vanaf de veranda van het appartement.

Guest Powder Room: die discreet afgesloten wasmachine en droger / wasfaciliteiten bevat.

Woon/Keuken/Eetkamer: Ruime open woonkamer met smaakvolle eigentijdse inrichting en overdekte eethoek. Plafondventilatoren en dubbele deuren die leiden naar de patio met uitzicht op het strand. Er is een eethoek in de openlucht met een prachtig uitzicht op het strand, Pigeon Island en de Caribische Zee. Er is ook een eigen dompelbad in de tuin.

Keuken: Open en volledig uitgerust met high-end apparatuur, Amerikaanse stijl koelkast / vriezer, elektrische kookplaat en oven, ingebouwde magnetron en vaatwasser.

Master Bedroom: Kingsize bed, walk-in closet met een kluis gecombineerd, plafondventilator, flatscreen-tv, en deuren die leiden naar een balkon met uitzicht op zee.

Ensuite Master Badkamer: Grote aparte douchecabine, bad, dubbele wastafels, w.c. granieten oppervlakken en betegelde wanden

Slaapkamer 2: twee aparte bedden, inloopkast, plafondventilator, flatscreen-tv, openslaande deuren naar balkon, eigen badkamer met douche.

* A / C in het hele appartement.
* Strand met fantastisch uitzicht.
* Huurpoolinkomsten 2022 - US $ 42.307 *
* VvE-kosten 2022 - US $ 13.745 *
* Verzekering 2022 - US $ 3.323 *

* De genoemde cijfers zijn slechts indicatief en zijn niet contractueel.

Landingen Voorzieningen:

* Gymzaal en Spa
*Winkel
* 3 Restaurants, café en 4 zwembaden
* Tennisbanen Privéhaven:
* Jaarlijkse leasemogelijkheid voor ligplaatsen

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven171.87 m²
Balkon
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning

Gros Islet

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee