Luxe residentie op de volledige verdieping met het beste uitzicht in Brisbane

Kangaroo Point
Appartement • 4 bed. • 2 bad. • 264 m² • 1de verdieping
Prijs op aanvraag

Prominence Residences heeft een verhoogde positie hoog boven de kliffen van Kangaroo Point. Dit onberispelijke appartement met vier slaapkamers is gevestigd in dit prachtige complex en biedt een luxe toevluchtsoord op slechts een steenworp afstand van het zakendistrict van Brisbane.

Het pand wordt omringd door de Story Bridge en South Bank Parklands en biedt een betoverend en panoramisch uitzicht op de Brisbane River, de Botanische Tuinen, de iconische skyline van de stad en de binnenkort af te werken Queens Wharf.

De residentie beslaat meer dan 260m2 en is ontworpen om vrij vloeiende, met licht gevulde ruimtes te creëren die het prachtige ononderbroken uitzicht omarmen. Een open woonkamer, keuken en eetkamer integreert naadloos met het overdekte buitenbalkon, omlijst door kamerhoge glazen en hoge plafonds. Deze centrale woonkamer is perfect om het hele jaar door te entertainen en beschikt over een op maat gemaakte gashaard met verouderd brons en natuursteen. Een geïntegreerde media-unit is slim weggewerkt achter wandpanelen.

De uitzonderlijk ingerichte keuken afgewerkt in natuursteen is ontworpen met een overvloed aan opbergruimte, een butler's pantry en premium Miele apparatuur. Een buitenbarbecue is een voortzetting van de interne kookzone.

Je vindt er ook een prachtig oversized master retreat met een royale walk-in badjas en een kleedkamer. Er is ook een ensuite met kamerhoge travertijnvloeren, een open douche en een vrijstaand bad. De tweede en derde slaapkamers van de residentie worden bediend door de grote badkamer en een aparte poederkamer, beide met voldoende opbergruimte. Tot de laatste hand van deze opmerkelijke woning is een optionele vierde slaapkamer of tweede woonkamer, een wasserette, een eigen beveiligde lift en twee parkeerplaatsen samen met een beveiligde lock-up berging.

Het dakterras van het complex staat garant voor gemakkelijk vermaak en ontspanning. Met een infinity-edge verhoogd zwembad met een ondiepe lounge en gedeeltelijk ondergedompelde ligstoelen, dit prachtige gebied omvat ook een buitenkeuken en eetruimte. Het boetiekgebouw van slechts vijf woningen verbetert de privacy en veiligheid van dit unieke aanbod.

Algemeen beschouwd als de Kirribilli van Brisbane vanwege de centrale ligging en op loopafstand van de stad, South Bank en het schiereiland Kangaroo Point, is Prominence Residences perfect klaar om alles te omarmen wat het leven aan de rivier te bieden heeft.

Prominence Residences is een verfrissende nieuwe ontwikkeling geïnspireerd door de natuurlijke omgeving. Het ontwikkelteam van Hunter Hopkins, Architects WallaceBrice en Interiors by Tecture hebben een waar meesterwerk afgeleverd.

Met zijn verbluffende ontwerp, benijdenswaardige vooruitzichten, ongelooflijke positie en boetiekaanbod, zal dit buitengewone pand niet lang meegaan.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven264 m²
Kavel264 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Zwembad

Kangaroo Point

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.