Huis voor Kopen in Benimantell, Spanje

Benimantell
Huis in dorp • 9 kamer(s) • 9 bed. • 3 bad. • 360 m² • ref: 100215/7876
€ 167.000
€ 174.000-7.000
Benimantell is, net als elk van de omliggende dorpen, in de mode geraakt. Een stap weg van het strand, en erg koel in de zomer, het heeft een uniek gastronomisch aanbod, en in het midden van de natuur om te genieten van een kwaliteitsvol leven in de natuur. Feiten die het toerisme steeds meer doen groeien.

We presenteren een enorm huis gelegen in het hart van de stad en met oneindige mogelijkheden voor zijn dispositie. Het is momenteel aan beide kanten verhuurd. Aan de ene kant hebben we een volledig gerenoveerd gebied in 2003, integrale hervorming die het huis aangepast heeft om het hele jaar door te kunnen leven, en met details die het rustiek maken, terwijl het comfortabel is. Tweepersoonskamer, nog een eenpersoonskamer, woonkamer, keuken en badkamer.

Aan de andere straat, woningen ook bewoonbaar en verhuurd tot een paar maanden geleden, hebben we een tweepersoonskamer, woonkamer, keuken en garage. Dit tweede huis heeft trappen die aansluiten op de volgende verdieping en het eerste huis beschreven. Vanwege de lay-out kunnen verschillende huizen worden voorgesteld, waaronder een hotel omdat het is verdeeld in verschillende verdiepingen die gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf de trap, een benadering zelfs om meerdere appartementen te bouwen, een van hen met een dubbele loft op het eerste beschreven huis en met de mogelijkheid om een andere verdieping aan een van de zijkanten te verhogen.

Als u overweegt om rustig te wonen, een bedrijf op te zetten of zelfs appartementen te wonen en te huren, kunt u deze kans en de oneindige opties die dit huis u biedt om het te doen, niet verlaten.

Ruimten

Kamers9
Slaapkamers9
Badkamers3

Oppervlakken

Leven360 m²
Gemeubileerd
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Benimantell

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens