Prachtige boerderij renovatie te koop in Arnstadt Thüringen

Neuroda-Ilmenauer Straße, Neuroda-Ilmenauer Str. Wipfratal Neuroda-Ilmenauer Str. 99310
Huis • 9 kamer(s) • 9 bed. • 10 bad. • 320 m² • ref: ES5553579
€ 70.000
Prachtige boerderij renovatie te koop in Arnstadt Thüringen Duitsland

Esales Eigendom-ID: es5553579

Locatie van de accommodatie

Neuroda-Ilmenauer Str 7
Arnstadt
99310

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Duitsland snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

In de aanbieding is deze prachtige boerderij die een volledige renovatie nodig heeft. Wanneer dit is voltooid, zal dit een bloeiende Airbnb-verhuur zijn voor elke belegger.

Grote boerderij van traditionele 'fachwerk' constructie, kamers verdeeld over twee verdiepingen. Open zolderverdieping over de volledige lengte van het huis. Stenen kelder / berging die onder tweederde van het huis loopt. Lange schuur over de lengte van één kant van het pand met stallen voor dieren en opslagruimten op twee niveaus, en ook een garage voor auto.

Tweede schuur loopt over de lengte van de ingangszijde van het pand is een groot open dubbelhoog gebouw (oorspronkelijk paardenstallen) en de houten toegangspoort, die de tuin en de binnenplaats ruimte privacy geeft. Ook op het terrein zijn drie appelbomen, een kersenboom, perenboom en kruisbes-, frambozen- en zwarte bessenstruiken rond een groot tuinperceel. De rest van de binnenplaats is geplaveid met kasseien.

OVER DE OMGEVING

Arnstadt is een gemeente in de Duitse deelstaat Thüringen, gelegen aan de rivier de Gera, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Erfurt, de hoofdstad van Thüringen. Arnstadt is een van de oudste steden van Thüringen en heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met een gedeeltelijk bewaard gebleven stadsmuur. Thüringen, officieel de vrijstaat Thüringen, is een deelstaat van Midden-Duitsland, met een oppervlakte van 16.171 vierkante kilometer, de zesde kleinste van de zestien Duitse deelstaten. Het heeft een bevolking van ongeveer 2,1 miljoen. Erfurt is de hoofdstad en grootste stad. Andere steden zijn Jena, Gera en Weimar.

Een verscheidenheid aan landschappen, een fantastische rijkdom aan kastelen en paleizen, een onvergetelijke diversiteit aan cultuur en architectuur en zoveel leuke dingen om te doen - dit is waar het bij de vakantiebestemming Thüringen om draait. Niemand is erin geslaagd de schoonheid van Thüringen zo treffend vast te leggen als Goethe, die zei: 'Waar anders in Duitsland kun je zoveel prachtige dingen vinden in zo'n nabijheid?'

Erfurt, Weimar, Eisenach en ga zo maar door... De steden van Thüringen zijn zeker een bezoek waard met hun mix van geschiedenis en traditie, cultuur en recreatieve activiteiten, het moderne en het klassieke. In Weimar, in 1999 uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa, wordt het bewogen verleden van de stad vrijwel overal weerspiegeld. Het Goethe-Schiller-monument voor het Duitse Nationale Theater en in totaal 27 musea trekken al generaties lang bezoekers in hun strookjes. 16 opmerkelijke gebouwen zijn toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst en steden als Erfurt, Jena, Eisenach, Altenburg, Meiningen en Gotha hebben een schat aan eigen cultuur. St. Mary's Cathedral en de kerk van St. Severus op de Domplatz, Europa's langste volledig bewaard gebleven brug met gebouwen (Merchants 'Bridge) en de lang gevestigde ega tuintentoonstelling zijn slechts enkele van de attracties in Erfurt. Kunst en cultuur in Thüringen zijn nauw verbonden met het werk van leidende figuren in de Duitse culturele en intellectuele scene. Musea, theaters, tentoonstellingen en concertzalen leven van de geesten van schrijvers Johann Wolfgang von Goethe en Friedrich Schiller, componist Johann Sebastian Bach en schilders Lucas Cranach en Otto Dix.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

• 320m2 woonoppervlak
• 1465m2 perceel
• 9 Slaapkamers na renovatie
• 10 badkamers na renovatie
• Prachtig uitzicht
• Eigen parkeerplaats
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Duitsland te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Thüringen Duitsland te kopen of te verkopen

Ruimten

Kamers9
Slaapkamers9
Badkamers10

Oppervlakken

Leven320 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Neuroda-Ilmenauer Str. Wipfratal Neuroda-Ilmenauer Str. 99310, Arnstadt

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens