Appartement voor Kopen in Luxemburg, Luxemburg

Luxemburg
Appartement • 1 bed. • 1 bad. • 57 m² • 21de verdieping • ref: 280071116-12
€ 369.600
RE/MAX Luxemburg specialist in onroerend goed in Luxemburg, biedt dit appartement met één slaapkamer in Vianden te koop aan.

Beschrijving:
In een residentie met 8 appartementen met lift, in het hart van Vianden, gelegen op de begane grond, heeft dit appartement een woonoppervlakte van 57.02m2.
Het bestaat uit een hal met ingebouwde kast, een slaapkamer, open keuken naar de woonkamer en de eetkamer, een doucheruimte met toilet.
Een terras van 26.46m2 en een kelder van 3.94m2 maken dit appartement compleet.
De residentie heeft een gemeenschappelijke wasruimte.

Het project wordt gebouwd op een perceel van ongeveer 4,35 are gelegen in de Grand-Rue in Vianden.
De geografische ligging brengt vele voordelen met zich mee, zowel op het gebied van zakenreizen als vakanties, in een prachtige omgeving in de buurt van kasteel Vianden.

Toegang tot de hoofdingang van de woning bevindt zich aan de voorgevel. De residentie herbergt 8 appartementen, waaronder 2 appartementen op de begane grond, 2 appartementen op de 1e verdieping, 2 appartementen op de 2e verdieping en 2 appartementen op de zolder. Er zijn 6 appartementen met 1 slaapkamer en 2 appartementen met 2 slaapkamers om uit te kiezen.
Het project omvat de transformatie van een bestaand gebouw naar een woning. Er zullen aanpassingen komen aan de niveaus van de bestaande verdiepingen om de toevoeging van een niveau, de ontwikkeling van de zolder, nieuwe openingen in gevels en dak en het creëren van terrassen / binnenplaatsen / balkons aan de achtergevel mogelijk te maken. Het buitenschrijnwerk wordt voorzien van driedubbele beglazing en elektrische rolluiken. Het dak wordt geïsoleerd en bedekt met leien. Alle gebruikte fittingen en materialen zullen van hoge kwaliteit zijn en alle afwerkingen zullen zeer netjes zijn.
De residentie wordt uitgevoerd in een ecologische geest voor het respect van toekomstige generaties. Het bereikt een klasse A-niveau van energieprestaties dankzij een warmtepomp en gecontroleerde mechanische ventilatie.
Geen bemiddelingskosten voor de toekomstige koper

Ruimten

Vloeren3
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven57 m²
Kavel4.35 m²
Totaal57 m²
Lift
Wasmachine

Luxemburg

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
TypeAppartement
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens