Huis voor Kopen in Quinéville, Frankrijk

Quinéville
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 105 m² • ref: 1269044
€ 250.000
iad France - Sabrina Larchevesque biedt: Kom en ontdek dit huis in het centrum van Bourg op de stad Quinéville,
Mogelijke wijziging van gebruik (Cu positief) voor dit bedrijf en muren van een bakkerij gebak gevestigd in een charmant plattelandsdorpje aan zee als gevolg van een stopzetting van de activiteit.
Ideale locatie met gemakkelijke parkeergelegenheid in de buurt en een geografische ligging op 200 m van de zee in het hart van Quinéville.

Beschrijving:

Op de begane grond Bakkerij (de winkel van ongeveer 21 m2 / een recente ingerichte keuken (uitgerust met een inductiekookplaat, een oven en een afzuigkap) / een bijkeuken met pelletkachel / wasruimte met toilet / Banketbakkerij (ongeveer 21 m2) / Bakkerijlaboratorium (ongeveer 30 m2) met een zolder (ongeveer 22 m2)
Het commerciële pand, het bakkerijlab en de banketbakkerij worden volledig ontdaan van zijn apparatuur en geven u uitzicht op een grote woonkamer en een woonkamer van ongeveer 70 m2 die naar wens kunnen worden herschikt.

Op de eerste verdieping leidt een overloop naar 3 mooie slaapkamers (van ongeveer 9, 18 en 19 m2, waarvan er één zich momenteel in de woonkamer bevindt), een badkamer (inclusief een douchecabine, enkele wastafel, elektrisch handdoekenrek met toilet)

Op de tweede verdieping, een zolder van ongeveer 23 m2.

Binnenplaats aan de achterkant met 2 tuinhuisjes en een kleine kamer (met boiler)
Gemengd PVC dubbele beglazing en houten kozijnen
Elektrische verwarmingsmodus door radiatoren en pelletkachel

Voordelen:

Momenteel F4 type behuizing in goede algemene staat

Coating en buitenverf onlangs vernieuwd

Kleine binnenplaats aan de achterkant

Als u in de verleiding komt om een bezoek te brengen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE en nieuwe broeikasgassen. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Sabrina Larchevesque EI (ID 58159), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Cherbourg onder het nummer 898387220, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven105 m²
Terras

Quinéville

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar1950
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens