PARLIAMENT LOFT APPARTEMENT TE KOOP

Boedapest, Falk Miksa utca
Loft • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 136 m² • 5de verdieping
€ 1.068.600

Uniek loft appartement te koop gelegen direct naast het iconische parlementsgebouw, met een buitengewoon panoramisch uitzicht vanaf de eigen skybar! Deze accommodatie is echt uniek - uitstekend gelegen in het historische Central Banking District van Boedapest, op slechts een steenworp afstand van het parlement.

Dit, en een ander, even groot pand zal worden gecreëerd op de hoogste verdiepingen van een rond de eeuwwisseling, prachtig gebouw. Het triplex appartement beschikt over een zonnige woonkamer met eethoek en open keuken, een open slaapgedeelte en badkamer (d.w.z. slaapkamer) beneden, terwijl boven een slaapkamer en een badkamer is. De bovenverdieping opent dan naar een groot terras en (letterlijk) bovenop dit alles is er een verhoogd dakterras met een fantastisch uitzicht op de omgeving.

Dit zal een unieke, ongelooflijke woning zijn - dergelijke loft-appartementen met grote terrassen in het centrum van Boedapest zijn praktisch onmogelijk te vinden.

De aannemer die momenteel de renovatiewerken uitvoert, is een gerenommeerde, ervaren bouwer, we kunnen vergelijkbare high-end referenties tonen voor de aankoop.

Voor meer informatie over deze accommodatie, of om een vieiwng te plannen, neem gerust contact met ons op.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven136 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Lift
Terras
Wasmachine

Falk Miksa utca, Boedapest

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens