BOBBYS Beach House - Commercieel strandvastgoed te koop in Lugait

Misamis Oriental
Bedrijfsgebouwen • 1 bad. • 400 m² • ref: ES5553621
€ 189.000
BOBBYS Beach House - Commercieel strandvastgoed te koop in Lugait Filippijnen

Esales Eigenschap ID: es5553621

Locatie van de accommodatie

Zone 1, Purok Masilakon, Poblacion,
Lugait, 9025
Misamis Oosters
Filipijnen

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, de Filippijnen is snel het verkrijgen van een reputatie als een van de meest wenselijke plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Op zoek naar een eersteklas commercieel pand dat een locatie aan het strand combineert met een volledig gemeubileerd gebouw? Zoek niet verder dan deze fantastische kans in Lugait!
De woning bestaat uit een kavel van 400 m² met de weg (aan de) rechterkant en directe toegang tot een zandstrand. Het commerciële gebouw beschikt over een ruim vloeroppervlak van 250 m², waaronder een eetzaal, een berging, twee toiletten en twee doucheruimtes. Daarnaast beschikt het gebouw over een volledig uitgeruste keuken, een podium voor entertainmentdoeleinden en voldoende parkeergelegenheid met een terrein van 150 m² dat volledig omheind is.
Deze accommodatie is perfect voor een verscheidenheid aan bedrijven, waaronder een restaurant, bar, strandclub, koffiebar, karaokeclub, trouw- en verjaardagslocatie of bijeenkomst aan het strand en camping. Het is klaar voor gebruik, met alle benodigde apparatuur en infrastructuur al aanwezig.
Deze accommodatie ligt in een eersteklas gebied met gemakkelijke toegang tot de hoofdweg, op slechts een steenworp afstand van het Lugait-gemeentegebouw, het politiebureau, de brandweerkazerne, het openbare plein en Eco-Park Lugait. Het is een ideale locatie om klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien.

De eigenaar verkoopt vanwege verhuizing naar het buitenland en is op zoek naar een directe koper die een contante aankoop kan doen. Mis deze zeldzame kans niet om een commercieel pand aan het strand in Lugait te bezitten! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging van BOBBY's Beach house, Purok Masilakon 1, Brgy Poblacion, Lugait, Misamis Oriental te plannen.

TE KOOP! BeachLot en gemeubileerd commercieel gebouw * 400 m² totale kavel + weg rechts + strand * 250 m² vloeroppervlak * 150 m² parkeerplaats * Volledig omheind * Een kamer * Een berging * 2 toiletten en 2 doucheruimtes * Keuken * Podium voor entertainmentdoeleinden * Zand aan het strand PERFECT BEDRIJF VOOR: * Restaurant * Bar * Beach Club * Coffee Shop * Karaoke Club * Trouw- en verjaardagslocatie * Bijeenkomst aan het strand en camping * KLAAR OM TE BEDIENEN LOCATIE: * Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelweg * In de buurt van Lugait gemeentehuis * In de buurt van het politiebureau * In de buurt van brandweerkazerne * In de buurt van Public Plaza * In de buurt van Eco-Park Lugait RFS: Balik ang eigenaar in het buitenland (DIRECT BUYER ONLY) (Cash) (BOBBY's Beach house, Purok Masilakon 1, Brgy Poblacion, Lugait, Misamis Oriental)

OVER DE OMGEVING

Lugait is een gemeente in de Filipijnse provincie Misamis Oriental op het eiland Luzon. Volgens de volkstelling van 2020 heeft het een bevolking van 20.559 mensen. Het wordt ook gespeld als Luga-it. De Filippijnen worden gekenmerkt door zijn smaragdgroene rijstvelden, krioelende megasteden, met graffiti bespatte jeepneys, smeulende vulkanen, spookachtige spookdiertjes, pluizige waterbuffels en lachende, gelukkige mensen.

Met meer dan 7000 tropische eilanden om uit te kiezen, is de Filippijnen een genot voor strandliefhebbers. Er is een eiland voor elke smaak, van gestrande zandvlekken in het midden van de oceaan, tot vulkanische fantasie-scapes die verborgen lagunes verbergen, tot uitgestrekte mega-eilanden zoals Luzon en Mindanao. Zonaanbidders en duikers moeten rechtstreeks naar de Visayas gaan, waar eilandhoppende mogelijkheden in overvloed zijn en het perfecte strand vele vormen aanneemt. Meer avontuurlijke reizigers kunnen een tent opzetten op een verlaten stuk kustlijn in Palawan en een paar dagen solo Survivor spelen.

De Filipijnen staan terecht bekend om hun stranden, maar sportieve types hoeven zich niet buitengesloten te voelen. Terwijl surfers net op de smakelijke (zij het wispelturige) golven vallen die zich aan beide kusten vormen, zijn duikers al lang gecharmeerd van de onderwatercharmes van het land. Noord-Palawan is perfect voor zeekajakkers en Boracay en Pagudpud (Noord-Luzon) zijn kiteboardbestemmingen van wereldklasse. Terug op het vasteland kan trekking zowat overal worden gedaan, terwijl mountainbike- en canyoningtochten aan populariteit winnen. En de Filippijnen is ook, onofficieel, de zipline-hoofdstad van de wereld.

MAiN KENMERKEN:

• 400m2
• 1 slaapkamer
• 1 Badkamer
• Prachtig uitzicht
• Eigen tuin
• Eigen parkeerplaats
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Bloeiende commerciële activiteiten
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van de Filippijnen te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in de Filippijnen te kopen of verkopen

Ruimten

Badkamers1

Oppervlakken

Leven400 m²
Gemeubileerd

Misamis Oriental

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.