Huis voor Kopen in Mogán, Spanje

Mogán
Rijtjeshuis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 178 m² • ref: 05562-CA/2934
€ 345.000
Te koop bieden wij deze onberispelijke 4 slaapkamer eengezinswoning gelegen aan de ingang van het dorp Mogan. Dit ruime rijtjeshuis bestaat uit drie verdiepingen en heeft twee terrassen, één naast de ingang van het huis en het hoofdterras aan de achterzijde naast de keuken. De laatste biedt een prachtig uitzicht over de vallei van Mogán en heeft een barbecue voor gezellige maaltijden met familie en vrienden.

Het pand biedt de perfecte gelegenheid voor een gezin om te verhuizen naar een rustiger deel van de gemeente Mogán, terwijl het tegelijkertijd op slechts 10 minuten rijden van de snelweg en de pittoreske badplaats Puerto de Mogán ligt. Het huis is in perfecte staat en is uitgerust met alles wat u nodig heeft om in te trekken. Elk detail is verzorgd in de decoratie en meubels, en de nieuwe eigenaren zullen zich vanaf de eerste dag comfortabel en thuis voelen. Alle kamers zijn ruim, licht en voorzien van airconditioning.

Op de benedenverdieping is er een garage met ruimte voor twee voertuigen en veel opslagruimte voor alles wat u nodig heeft.

Op de begane grond is er een ruime en lichte woonkamer van waaruit er toegang is tot de badkamer en een trap naar de bovenverdieping en de garage. Hierna volgt de aparte keuken, uitgerust met ultramoderne apparatuur, en de eethoek met glazen openslaande deuren naar het terras waar u veel tijd zult doorbrengen met genieten van het weer en de frisse lucht die dit gebied te bieden heeft.

De bovenste verdieping bestaat uit een familie badkamer en 4 slaapkamers. Ook hier zorgen de helderheid, inrichting en hoogwaardige inrichting voor een gevoel van harmonie.

De woning wordt volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht, met uitzondering van persoonlijke bezittingen.

Het dorp Mogan is de hoofdstad van de gemeente en toch een mooi, klein, gezellig dorpje, genesteld in een vallei. Het dorp biedt allerlei voorzieningen zoals winkels, supermarkt, restaurants, artsen, sportcentrum en nog veel meer. Voor degenen die willen opgaan in de Canarische manier van leven, is het de perfecte plek om te wonen.

&#&#&#Aufteilung
Het pand is verdeeld over drie verdiepingen. Op de benedenverdieping bevindt zich de garage. De begane grond bestaat uit twee terrassen, een woonkamer, een aparte keuken en een badkamer. Boven is de grote badkamer en de 4 slaapkamers.

&#&#&#Rechtlicher Opmerking
Het gepubliceerde plan is een indicatieve schets van de indeling van het pand en komt niet precies overeen met de werkelijkheid, dus het kan onnauwkeurigheden bevatten in de indeling en afmetingen van de kamers.

Belastingen en bijkomende kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. De belangrijkste zijn: overdrachtsbelasting (6,5%), notaris- en kadasterkosten, administratiekosten en vertalingen. Gemiddeld kunt u 8-10% van de gesecuritiseerde aankoopwaarde verwachten. Als u echter geïnteresseerd bent in een specifieke woning, ontvangt u van ons een gedetailleerde schatting van de verwachte bijkomende kosten.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven178 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Terras

Mogán

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens