PRACHTIG PANORAMISCH UITZICHT OP DE OCEAAN FINCA/VILLA IN TAUCHO - ADEJE, TENERIFE

Adeje, Barrio Taucho
Villa • 3 bed. • 2 bad. • 219 m² • ref: D1589
€ 1.000.000

PRACHTIG PANORAMISCH UITZICHT OP DE OCEAAN FINCA/VILLA IN TAUCHO - ADEJE, TENERIFE
Dit prachtige en unieke landhuis/finca heeft een spectaculair panoramisch uitzicht op zee, biedt veel privacy en is te vinden in Taucho, een landelijk dorpje in Adeje boven Los Menores.
Gebouwd op een groot stuk grond (23.522 m2), biedt het veel ruimte, comfort, rust en ligt het op ongeveer 20 minuten rijden met de auto naar de beste stranden en infrastructuur van Costa Adeje.

Buiten kunt u genieten van de mooie en gezellige jacuzzi, de ligstoel met een overdekt zwembad en de landelijke bbq,waardoor het perfect is om wat quality time door te brengen met vrienden en familie.
Verder bestaat deze finca uit drie grote slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, een zeer ruime en lichte woonkamer met een unieke stenen open haard en een pooltafel.
De keuken is onafhankelijk, is volledig uitgerust en is uitgerust met alle benodigde elektrische apparaten. Vanaf hier heeft u toegang tot een ruime eetkamer die aansluit op het terras vanwaar u een fantastisch uitzicht op zee en de bergen heeft.

Daarnaast heeft deze finca twee grote garages waarvan één wordt gebruikt als werkplaats, verschillende buiten parkeerplaatsen en is gelegen op 870 meter boven de zeespiegel. Verder weg van het huis op hetzelfde stuk grond is er een kleine boerderij met dieren die toegankelijk is via een privépad en kan worden omgezet in een ander huis.
LET OP: deze woning kan ook worden gekocht met een extra stuk grond van 12.289m2.
Prijs € 1.212.000 met nog een perceel van 12.289m2, voor een totaal van 23.522 m2, inclusief een gebouwde boerderij die kan worden omgezet in een ander huis.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven219 m²
Kavel11233 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Garage
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Barrio Taucho, Adeje

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar1998
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens