VRIJSTAAND HUIS VAN 220 M2 EXCLUSIEVE WOONWIJK

El Casar, 277 C. de Cádiz
Villa • 4 kamer(s) • 3 bad. • 220 m² • Begane grond
€ 380.000

Ontdek comfort en luxe in dit spectaculaire vrijstaande huis te koop, gelegen in een bevoorrechte residentiële urbanisatie van Madrid Guadalajara met een prachtig uitzicht op de eigen tuin met een eigen zwembad en een hoge afwerking.

Gebouwd in 1991, deze woning van 220m² verdeeld over twee comfortabele verdiepingen heeft een perceel van 635 m².

Bij het betreden van het pand wordt u verwelkomd in een grote hal die aansluit op een lichte woonkamer met grote ramen die natuurlijk licht bieden aan alle kamers en directe toegang geven tot de fantastische veranda, tuin en zwembad.

Daarnaast een spectaculaire keuken met kantoorruimte en high-end apparatuur en wasruimte met veel bergruimte en uitgang naar de achterkant van de tuin.

Deze verdieping heeft ook een tweede woonkamer die uitkijkt op de tuin en die u ook kunt gebruiken als kamer op de begane grond, er is ook een gastentoilet.

De eerste verdieping herbergt het nachtgedeelte met vier slaapkamers, een van hen een eigen badkamer met kleedkamer, een eigen badkamer en een terras met uitzicht op de eigen tuin, terwijl de andere drie kamers een andere badkamer delen met bad en douche, en er is ook nog een terras van een van deze drie kamers. De slaapkamers, allemaal groot, zijn dubbel met inbouwkasten en twee van hen hebben een eigen terras op het zuiden.

De woning heeft veel hoogwaardige afwerkingen, in termen van energiesystemen, het heeft, oliegieterijketel met 100 liter accumulator voor verwarming en warm water, en ook airconditioning met warmtepomp.

Geniet bovendien van alle voordelen van Guadalajara en Madrid, een bevolking met alles wat je nodig hebt, diensten, handel, scholen, bibliotheek, markten, natuur en rust. Gelegen op slechts 30 minuten van het centrum van Madrid, wordt deze charmante urbanisatie geflankeerd door dennen- en steeneikenbossen aan de ene kant en met ruime groene gebieden en tal van gemeenschappelijke ruimtes, zoals bijvoorbeeld scholen, supermarkten, recreatiegebieden, winkels, bussen en 24-uurs beveiliging.

Het is een uitstekende locatie om uw woning in te stellen en te genieten van de natuur, samen met het comfort van de ruimtes en het licht dat u de hele dag hebt.

Dit alles maakt deze woning een unieke kans om een luxe huis te verwerven in een van de meest charmante en bevoorrechte urbanisaties in Madrid. Mis deze kans niet!

Wij creëren leefruimtes...
Omdat jij bijzonder bent, moet jouw huis dat ook zijn.

Als deze luxe iets voor jou is, neem dan contact met me op.

Ik wil ook benadrukken dat de tuin privé is en vrij uitzicht heeft, om u veel privacy en rust te bieden.

Met zijn grote kamers kunnen u en uw gezin genieten van alle gemakken die we nodig hebben in een huis, altijd met elk lid van het gezin zijn eigen ruimte.

Telewerken of thuiswerken is erg in de mode, het onafhankelijke kantoor biedt u uw eigen ruimte voor uw werkuren met de luxe om thuis te zijn.

Aarzel niet, als u op zoek bent naar een ruim huis, met alle extra's om er op elk moment van het jaar van te genieten, neem dan contact met mij op en ik zal u graag begeleiden in uw nieuwe levensproject.

*De prijs is exclusief belastingen of uitgaven. Het ITP en de notaris- en registratiekosten moeten worden toegevoegd aan de aankoop in tweedehandswoningen.

Ruimten

Kamers4
Badkamers3
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven220 m²
Kavel869 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Terras
Tuin

277 C. de Cádiz, El Casar

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
TypeHuis
Bouwjaar1991
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens