EXCLUSIEVE EN MODERNE APPARTEMENTEN – 1 & 2 SLAAPKAMERS - STRATEGIE LOCATIE - PUNTA CANA

Punta Cana, 105
Nieuw appartement • 2 bed. • 2 bad. • 70.15 m² • ref: 40696
€ 170.765

Beleef het paradijs in ons tijdloze wooncomplex! Geniet van een ontspannen, moderne, high-performance levensstijl, omringd door natuurlijke schoonheid en ongeëvenaarde voorzieningen. Ontdek waarom wij het meest prominente resort in de regio zijn en maak deel uit van onze exclusieve gemeenschap.

Faciliteiten:

+ Lounge op het dak

+ Parkeren

+ Valet Parking

+ Fitnessruimte

+ Winkelcentrum

+ Sociale ruimte

+ Clubhuis

+Wellness-ruimte

+Openlucht Bioscoop

+Zwembad

+Peddelen

+Co-working

GEWELDIGE INVESTERING ALS HUURWONING

Het kopen van een woning in Punta Cana zorgt voor een uitstekend rendement op uw investering, aangezien u het kunt huren en inkomsten kunt genereren terwijl u werkt en vervolgens op vakantie naar uw gezin kunt terugkeren om u los te koppelen van uw dagelijkse leven en te genieten van alle attracties van de omgeving. Laat uw vakantie in een appartement zichzelf terugbetalen!

STRATEGISCHE LIGGING

Ervaar het ultieme gemak en luxe in het hart van het uitgaansgebied van Punta Cana! Onze woongemeenschap ligt in het centrum, op slechts een steenworp afstand van wereldberoemde hotspots zoals Cocobongo, Hard Rock Café en Bavaro Beach. Kom en ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en opwinding die u te wachten staat in onze exclusieve Caribische oase.

WIJ ZIJN ER OM U TE HELPEN

Blue Caribbean Properties is er om u te helpen bij elke stap van het aankoopproces. Wij bieden u een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat uw investering het huis van uw dromen wordt.

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Heeft u hulp nodig bij de financiering? Wij staan onder uw bevel. We hebben een verscheidenheid aan opties beschikbaar voor investeerders en huiseigenaren die u misschien niet kent. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en de beste oplossing voor u te vinden.

VASTGOEDBEHEER

Je hebt je droomhuis gevonden, nu heb je iemand nodig om het te beheren terwijl je erachter komt. Blue Caribbean Properties heeft een team van de beste managers in Punta Cana opgebouwd om ervoor te zorgen dat uw eigendom zo goed mogelijk wordt verzorgd en beheerd. Onze managers zijn er om u te helpen, wat uw behoeften ook zijn. Sinds wekelijkse controles totdat het verhuur- en klantenservicebeheer is voltooid, hebben we u gedekt. Vraag uw agent om meer informatie.

MEUBEL PAKKETTEN

Je hebt de financiering, je hebt de persoon die je huur afhandelt, nu heb je alleen nog iemand nodig om je te helpen met de finishing touch. We werken samen met de meest getalenteerde ontwerpers en timmerlieden in de Dominicaanse Republiek om uw ruimte te personaliseren en er uw thuis van te maken. Wij bieden u een verscheidenheid aan pakketten voor elke stijl en elk budget.

DOMINICAANSE RESIDENTIE

De burgerschapswet in de Dominicaanse Republiek wordt weerspiegeld in de mensen: open en warm. Als u van plan bent om naar de Dominicaanse Republiek te verhuizen of het grootste deel van uw tijd hier door te brengen, moet u sterk overwegen om uw verblijfsvergunning aan te vragen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het zijn van een bewoner en uw agent kan u ook alle extra hulp bieden

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven70.15 m²
Parkeerplaats
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

105, Punta Cana

ID40696