Wild Orchid Waterfront Home W/ High - End Belizean Hardwoods

Placencia, GJWQ+HRP, Placencia, Belize
Gemeubileerd huis • 3 bed. • 3 bad. • 251 m² • 3de verdieping • ref: www.zekebelize.com
€ 840.372

Dit exclusieve huis aan het water ligt in de Wild Orchid-ontwikkeling, op slechts ongeveer 10 minuten rijden van Placencia Village. Het prachtige huis ligt op zichzelf aan de zuidkant van de jachthaven die leidt naar de Placencia-lagune.

Het huis beschikt over een aantal unieke ontwerpen en wow-feiten erover, van de mahoniehouten deuren, trap en voeringen tot de kogelboombalken en het Emory-plafond, het huis valt op. Sommige van deze houtsoorten zijn erg moeilijk om mee te bouwen; Het kost veel en de vergunningen zijn een proces.

De unieke huisstructuur begint met de begane grond, die rolstoeltoegankelijk is en een ruime garage heeft, een slaapkamer met airconditioning met het potentieel om een kantoorruimte in een andere slaapkamer te veranderen, een jack-and-jill betegelde badkamer en een ruime woonkamer en keuken die naar wens kan worden gerenoveerd. Deze benedenverdieping kan ook worden afgesloten van de trap die naar de bovenverdieping leidt en kan worden gebruikt om lange of korte termijn verhuur te genereren, omdat het drie verschillende toegangspunten heeft.

De tweede verdieping begint met keurig afgewerkte mahoniehouten trappen. Deze verdieping is zeer ruim en is een geweldige blikvanger door de kogelboom en Emory plafonds. Hier vindt u een ruime keuken met een vaatwasser, een koelkast met dubbele deur, een fornuis-oven, hardhouten keukenkasten, brede kwarts aanrechtruimte, een grote bijkeuken en palissander barkrukken. De keuken is uitgerust en klaar voor gebruik. De woonkamer ligt naast de keuken, waar u een persoonlijke binnenbar heeft met een grote flatscreen-tv; Op deze verdieping zijn twee slaapkamers: de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, is volledig voorzien van airconditioning en heeft een inloopkast; De tweede slaapkamer is ook voorzien van airconditioning en heeft nogal wat kastruimte. De tweede slaapkamer heeft toegang tot een gedeelde extra badkamer en heeft een eigen deur naar de veranda.

Aan de achterkant van de tweede verdieping vindt u 1.000 vierkante meter aan ruime veranda's, ideaal om bij te praten met familie of vrienden; Deze veranda heeft ook het sanitair opgezet voor een barbecue buiten. Aan de voorzijde is er ook nog een veranda waar u uitkijkt over de jachthaven en bezig blijft met de boten en jachten die aan het lossen en herladen zijn.

Vanaf de tweede verdieping gaan meer mahoniehouten trappen naar de derde verdieping, waar u het exotische uitzicht op de omgeving, inclusief zonsondergangen en waterwegen, kunt vastleggen en kunt genieten van de verfrissende Caribische bries. Dit gebied is geweldig voor functies.

De kavel meet 90 voet bij 111 voet, en de accommodatie heeft toegang tot 90 voet van de zeewering als u van varen houdt. Op het terrein is een tank van 5000 gallon gevuld met schoon, drinkbaar water dat verbinding maakt met het huis. Deze eigenschap is er een waar je naar moet kijken; De wilde orchidee heeft een privégevoel omdat de huizen van de belangrijkste schiereilandweg liggen. Over de wilde orchideeënontwikkeling hebben huiseigenaren toegang tot 350 voet toegang tot het strand, waar ze kunnen genieten van stranddagen.

Neem vandaag nog contact op met de listing agent; Dit is zeker een huis waar u van zult genieten.

 

Bel ons vandaag nog of zie ons op het IPG-kantoor op de Placencia Sidewalk.

 

HOOGTEPUNTEN

  • Korte rit naar de luchthaven
  • Vliegend varken ligt op 5 minuten afstand
  • Woonmogelijkheid aan het water
  • Vergunningen goedgekeurd voor een zwembad
  • Zonsondergang en uitzicht op het water

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven251 m²
Kavel931 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Garage
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Wasmachine
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Terras

GJWQ+HRP, Placencia, Belize, Placencia

TypeHuis
Bouwjaar2010
ID+501 613 8024
Naamwww.zekebelize.com