Een nieuwe Antalya is gevestigd in Antalya 1+0 Appartementen te koop

Kepez, Antalya
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bad. • 34 m² • 5de verdieping • ref: 301758
€ 99.000

Een nieuw Antalya wordt opgericht in Antalya.

Antalya, een van de 5 steden met het hoogste ontwikkelingsniveau in Turkije, nodigt u uit om het leven te leiden dat u wenst in de stad waar u van droomt.

Antalya, de parel van de Middellandse Zee, wordt beschouwd als het hart van het nieuwe tijdperk van investeringen, omdat het een van de twee steden is die de meeste toeristen in Turkije aantrekken, en ook een van de steden is waar buitenlandse investeerders de meeste huizen kopen.

Antalya, de toegangspoort van Turkije tot de wereld, waar weg-, lucht- en zeetransport uiterst eenvoudig is, opent nu zijn deuren voor u.

De appartementen bevinden zich in Kepez, een van de groeiende investeringsgebieden van Antalya. De appartementen bevinden zich in een groot complex zoals de stad, dicht bij alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, winkelcentra, parkeerplaatsen, haltes van het openbaar vervoer, musea, bibliotheken, scholen, ziekenhuizen en geldautomaten. Appartementen te koop in Antalya liggen op 3,5 km van het busstation van Antalya, op 1 km van de dierentuin, op 5 km van winkelcentra, op 5,5 km van de universiteit en het ziekenhuis, op 7,5 km van het stadscentrum, op 8 km (8,5 km van de dichtstbijzijnde stad), van het strand en op 20 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Luxe appartementen bevinden zich in het grootste stedelijke transformatieproject van Turkije, bestaande uit 3 fasen met een bouwoppervlakte van 1.300.000 m² en in totaal 19.000 appartementen. De tweede fase bestaat uit 20 blokken met 8 verdiepingen op een oppervlakte van 61.180 m² en in totaal 1.262 appartementen en 186 commerciële panden. De 1,3 km lange winkelstraat die door het project loopt, heeft luxe functies zoals een tramlijn, voetbal- en basketbalvelden, cafés en restaurants, binnen- en buitenparkeerplaatsen, grote groene gebieden, een school en stadspark en een kinderspeelplaats.

Studio-type, 1, 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen hebben functies zoals woonkamer, aparte en open keuken, balkon, garderobe, stalen deur, airconditioning en aardgas infrastructuur en radiatoren, centrale verwarming, keukenapparatuur, vaatwasser, jaloezieën, wifi-infrastructuur, TV satelliet, enz.

Neem contact op met het lokale bedrijf van Antalya om de appartementen met de meest gunstige voorwaarden te hebben.



Deze lijst is automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers1
Vloeren488
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven34 m²
Totaal37 m²
Intercom
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin

Kepez, Antalya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Basisschool
Dagopvang
Openbaar vervoer
Park
Snelweg
Sportcentrum
Stadscentrum
Universiteit
Vliegveld
Ziekenhuis
Noorden oriëntatie
Onbelemmerd weergave op platteland
Onbelemmerd weergave op stad
Westen oriëntatie
TypeAppartement
Bouwjaar2022
VerwarmingCentraal, Gas