Prachtige 5 slaapkamer villa te koop in Manglaralto Montanita

Santa Elena
Vastgoed • 5 kamer(s) • 5 bed. • 6 bad. • 500 m² • ref: ES5553685
€ 668.950
Prachtige 5 Slaapkamer Villa Te Koop in Manglaralto Montanita Ecuador

Esales Onroerend goed ID: es5553685

Locatie van de accommodatie

Rincon La Cascada, Via de Dos Mangas.
Mangláralto
Santa Elena
Ecuador

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Ecuador snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Ongeveer 1 mijl van het strand in de stad of Manglaralto en ongeveer 8 minuten naar het nabijgelegen Montanita, een feeststad en de surfhoofdstad van Ecuador.

Gelegen op een heuvel in een kleine en zeer rustige gemeenschapsontwikkeling aan de randen van een jungle. De woning heeft twee verdiepingen aan de voorzijde en 3 aan de achterzijde. De woning heeft een in / uit oprit met veel ruimte voor parkeren en een garage.

Deze accommodatie is gebouwd volgens Britse normen en beschikt over een spouwmuurconstructie voor geluids- en thermische isolatie. Geschikt voor zowel 110v als 220v elektriciteitsvoorziening. Keuken, alle dubbele beglazing, voorzien van dakraam, bi-fold & voordeuren geïmporteerd uit het Verenigd Koninkrijk. Waterdistributiesysteem geïmporteerd uit de VS met een wateropslag van 12m3.
Er zijn ongeveer 100m2 overdekte buitenruimte plus nog eens 100m2 open dakruimte en 50m open terras.

Alle 3 slaapkamers op de eerste verdieping hebben schuifpui naar het balkon of uitgebouwd terras. De master heeft bi-folds naar het balkon. Bed 5 is de enige met een bad, al de rest heeft een douche.

Het zwembad is P-vormig om een zwembaan en een cirkelvormige familieruimte mogelijk te maken die toegankelijk is via schuifdeuren in de kelder of via een wenteltrap vanuit het buitendiner. Een redelijk deel van de tuin is aangelegd op gazon, terwijl de rest momenteel wild is gelaten om het natuurlijke junglegevoel met veel bomen te verbeteren.

De overdekte kelderruimte is een rustige ruimte die is gereserveerd als een fitnessruimte en yoga shala. De begane grond overdekte ruimte is een deel lounge, een deel buiten dineren met BBQ, pizza-oven en een deel keuken, toegankelijk via ofwel 5m brede Bi-folds vanuit de woonkamer of keuken.

De tweede lounge op de begane grond is momenteel uitgerust met een projector en een thuisbioscoop, evenals tv-faciliteiten. De kelder omvat bedden 4 & 5, maar ook een open ruimte en een groot kantoor / studio, die zich allemaal lenen voor bijenkorf als personeelsaccommodatie of een verhuurbare ruimte met toegang via de zijkant van het huispad.

OVER DE OMGEVING

Het schiereiland Santa Elena is een schiereiland in de provincie Santa Elena in Ecuador. Het schiereiland Santa Elena bevat het meest westelijke punt op het vasteland van Ecuador en wordt begrensd door de Golf van Guayaquil in het zuiden en de Santa Elena Bay in het noorden.

Montañita is een dorp op het schiereiland Santa Elena in Ecuador, bekend om zijn stranden met sterke surfbreaks en boheemse sfeer. Levendige bars, nachtclubs en restaurants met rieten daken liggen langs de straten. Montañita Beach strekt zich uit naar het noorden naar La Punta, een rotsachtige klif met uitzicht over de oceaan. Verder naar het noorden langs de kust liggen het dorp Olón en het nabijgelegen nevelwoud van het Chongón-Colonche-gebergte.

Surfen heeft Montañita oorspronkelijk op de kaart gezet en als je op zoek bent naar wat knoestige golven, beloven we dat dit kleine kustplaatsje je niet zal teleurstellen! Simpel gezegd, Montañita is een enorme feestbestemming geworden in Ecuador. Het is ook niet alleen voor backpackers, Ecuadorianen zullen van zo ver weg als Quito reizen om een weekend van hedonisme te ervaren. Deze eens slaperige badplaats wordt snel Zuid-Amerika's eigen Koh Phangan!

MAiN KENMERKEN:

• 500m2 woonoppervlak
• 1250m2 perceelgrootte
• 5 Slaapkamers
• 6 badkamers
• Eigen tuin
• Eigen parkeerplaats
• Privé zwembad
•Terras
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Ecuador te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Ecuador te kopen of te verkopen

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers6

Oppervlakken

Leven500 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Santa Elena

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.