Huis voor Kopen in Marburg an der Drau, Slovenië

Marburg an der Drau
Vakantiehuisje • 6 kamer(s) • 188 m² • 1de verdieping • ref: 490321068-80
€ 299.900
Op een rustige, stadsdrukte, enigszins afgelegen locatie, verkopen we een mooi, geavanceerder huis gebouwd, dat u zal overnemen met zijn ordelijkheid en gevoel van vertrouwdheid. In een korte straat op Počehova, met extreem weinig verkeer, is er een ruim, warm en licht huis, met een terras en een binnenplaats omgeven door aangelegde groene gebieden. De woning is zowel binnen als buiten ingericht, wat betekent dat elke investering de komende tien jaar komt te vervallen. In de ochtend kunt u uzelf verwennen op een 14 m2 groot balkon in de ochtend, en in de middag kunt u de zon volgen en verhuizen naar een terras van 48 m2 achter het huis.

Het huis is verdieping P + N. De verdieping is toegankelijk via een aparte ingang waar de buitentrap naartoe leidt, of vanaf de begane grond via de interne trap. Het begane grond deel van het huis kan ook worden betreden vanuit een 15 m2 grote garage. De gang op de begane grond leidt naar de woonkamer, keuken, kamer, toilet met douche, in een kleinere hal die leidt naar de kelder en berging (winter), werkplaats, verwarmingsruimte en garage. Vanuit de gang bij de hoofdingang leidt de trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn momenteel de volgende kamers gehuisvest, grote woonkamer met uitgang naar het balkon, eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, kast met uitgang naar het grotere terras, toilet, badkamer, 2 gangen en windmrooms. Intrekbare treden in de gang leiden naar de zolder, die kan dienen als bijkeuken.

De twee voordeuren en ramen zijn pvc-versie, de ramen zijn dubbellaags met luiken, allemaal gemonteerde muggen. Verwarming is op stookolie, op beide verdiepingen is er vloerverwarming en ook radiatoren, voor meer optimale verwarming alleen vloerverwarming of alleen radiatoren, maar beide kunnen worden ingeschakeld. Naast de hoofdmeter voor elektriciteitsverbruik is de vermogensmeter de vermogenssubtrap voor het vloerdeel, zodat de totale maandelijkse verbruikskosten kunnen worden gescheiden in het verbruik op de onderste en bovenste verdiepingen. Er is ook de mogelijkheid om een andere meter aan te sluiten om het opladen van het elektriciteitsverbruik op de begane grond en verdieping te scheiden. De woning is geschikt voor het gezamenlijk verblijf van een groter gezin, maar er kunnen ook twee aparte huishoudens worden opgericht.

Er is water en elektriciteit op het terras achter het huis, waardoor recreatieve activiteiten kunnen worden uitgevoerd. Er is voldoende ruimte op het land rond het huis voor de kwaliteit van leven, de achterkant kan de tuin regelen, onder de kano op de binnenplaats aan de zijkant is er een ruimte met tuinmeubelen geschikt voor gezelligheid buiten het huis. Naast het parkeren van één auto in de garage, kan één auto worden ingepakt voor de garage en onder de kano op de binnenplaats voor de hoofdingang.

In de omgeving van het huis zijn er zowel kleuterschool als basisschool. Het huis zelf is gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie, die wordt gedekt door het busverkeer van de stad, en het strikte stadscentrum is ca. 3,7 km, naar een grotere dealer is ca. 1 km, voor paden buiten de stad, de afstand tot de verbinding met de snelle weg door Maribor is ca. 1.8 mijl.

Het huis biedt de mogelijkheid van een kwaliteitsvol familieverblijf in de directe omgeving van de natuur, terwijl alle benodigde infrastructuur en het stadscentrum snel bereikbaar zijn. We zullen blij zijn om alle vragen te beantwoorden die verband houden met het huis en regelen een rondleiding voor u op uw verzoek.

Ruimten

Kamers6
Parkeerplaatsen (buiten)3

Oppervlakken

Leven188 m²
Kavel492 m²
Totaal188 m²
Alarm
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Terras

Marburg an der Drau

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
Uitzicht op de heuvels
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het bos
Uitzicht op het platteland
Uitzicht op monument
Uitzicht op park
TypeHuis
Bouwjaar1985
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens