Exclusieve hoogstaande huizen te koop met 3 en 4 slaapkamers met terras, met hoogwaardige afwerking basis in alle ruimtes en eff…

17002 Gerona
Zolder • 5 kamer(s) • 5 bed. • 2 bad. • 195.25 m² • 6de verdieping
€ 1.790.000

Nieuwbouwgebouw gelegen in een bevoorrechte omgeving in het hart van Girona, met name in Joan Maragall straat, in de buurt van het commerciële gebied en goed verbonden, op slechts vijf minuten van het station Girona-AVE en tien minuten van het historische centrum.
Exclusieve hoogstaande woningen met hoogwaardige afwerking en zeer lichte 3 en 4 slaapkamers van 113 m² tot 228 m² met grote terrassen en gemeenschappelijke ruimte op het dak met zwembad. Parkeerplaatsen niet inbegrepen in de verkoopprijs.  Dit penthouse bestaat uit twee suites met kleedkamer en eigen badkamer, twee slaapkamers, twee badkamers met ligbad, een gastenbadkamer, een bijkeuken en een kamer om te plannen.

Penthouse van 237,95 m² gebouwd, verdeeld in een zeer ruime woonkamer met toegang tot het terras van 72,70 m², aan de andere kant vinden we een keuken met toegang tot het terras van 72,70 m², met wasruimte en bijkeuken. Het huis heeft 1 suite kamer, 2 tweepersoonskamers, 2 singles (alle buitenkant) en een kleine slaapkamer. 3 complete badkamers en 1 gratis badkamer.

In de buurt van de luchthaven van Girona en de Costa Brava en op 1 uur van Barcelona.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers2
Toiletruimten1
Balkons1
Terrassen1

Oppervlakken

Leven195.25 m²
Airconditioning
Balkon
Intercom
Lift
Terras
Zwembad

Gerona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
ReputatieLuxe
Bouwjaar2020
OmgevingResidentieel
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens