Huis voor Kopen in San Javier, Spanje

San Javier
Rijtjeshuis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 92 m² • ref: RN6539/7278
€ 341.500
NIEUWBOUW HERENHUIS IN SAN JAVIER

Nieuw gebouwd luxe complex van 24 villa's met één of twee verdiepingen met privé zwembad, terras en solarium met zomerkeuken waar u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Elke villa heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers op een niveau of 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers op twee niveaus.

Ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig uitgeruste keuken en een woon-eetkamer.

De promotie is gevestigd in San Javier (Murcia), vlakbij het strand, omringd door diensten, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen.

De woning voldoet aan de hoogste eisen en wordt voorzien van:
- Privé zwembad met douche.
- Volledig ingerichte en uitgeruste keuken met oven, magnetron, koelkast, ingebouwde vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.
- Verlichting: zowel in de woning (eetkamer, keuken, gangen en badkamers) als in buitenruimtes.
- Gevoerde kasten met lades.
- Volledig ingerichte badkamers met toilet, badkamermeubel, spiegel en douche met horren.
- Voorgeïnstalleerde airconditioningkanalen.
- Solarium met zomerkeuken.
- Parkeerplaats op het perceel.

San Javier ligt dicht bij alle voorzieningen met gemakkelijke toegang tot het strand, watersporten, winkels en het vervoersnetwerk.
Hier kunt u genieten van alle faciliteiten die San Javier te bieden heeft, zoals de lokale winkels, bars en restaurants, maar ook dicht bij de winkelcentra, de luchthaven van Murcia en alle mooie plekjes langs de Mar Menor.

De luchthaven Corvera/Murcia ligt op 30 minuten afstand en de luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten afstand.

* Er is een uitgebreide versie van het project. Vraag om meer informatie, WIJ HEBBEN VERSCHILLENDE SOORTEN PROJECTEN, AARZEL NIET OM HET ONS TE VRAGEN.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw aan de Costa Blanca. Bezoek onze website om het brede aanbod van eigendommen te ontdekken die wij voor u beheren. www.inmosantos.es

Bij inmosantos.es bieden wij u complete en op maat gemaakte oplossingen met alle diensten die u nodig heeft: de mogelijkheid om tot 100% + kosten te financieren met onze financiële partners, uitgebreide hervormingen, verhuizingen, meubelbewaring, successiebeheer, erfgoedbedrijven, gouden visa, juridisch advies en belasting. WIJ ZORGEN VOOR ALLES!... U en uw dierbaren hoeven zich alleen maar zorgen te maken over het GENIETEN van uw nieuwe woning.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven92 m²
Kavel196 m²
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Parkeerplaats

San Javier

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens