Appartement voor Kopen in Galway, Ierland

Galway
Appartement • 2 bed. • 1 bad. • 55 m² • 1de verdieping • ref: 990111005-43
€ 205.000
Veiling vrijdag 2 juni***
Om u vooraf in te schrijven voor de veiling, gaat u naar de accommodatie op de Re / max Galway-website en klikt u op de Offr-knop rechtsonder op de pagina. Een biedingsaanbetaling van € 5.000 is vereist voorafgaand aan het bieden.

Eircode: H91 X2E9

RE / MAX Professional Partners presenteren op de markt een appartement met 2 slaapkamers op de begane grond gelegen op 5 radharc an Chlair, Salthill, Galway - een toplocatie in een van de meest populaire gebieden van Galway City. Wilt u de beroemde Salthill promenade voor de deur? Uitstekende lokale voorzieningen, waaronder winkels, bars en restaurants, scholen, Blackrock duiktoren, Leisureland en nog veel meer. Het centrum van Galway ligt op een ontspannen wandeling langs de Salthill Promenade. Het appartement wordt gepresenteerd in uitstekende staat en strekt zich uit tot ca. 597 sq. ft.
De woonruimte bestaat uit een hal, keuken/woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de gemeenschappelijke buitenruimte. Verwarmd via elektrische opslagkachels en een elektrische open haard in de keuken / woonkamer. Overal zijn ramen met dubbele beglazing aanwezig.
Toegang tot het appartementencomplex is via een beveiligde sleutelcodedeur op de begane grond en er is ook directe toegang vanaf de achterzijde. Nr. 5 radharc an Chlair is een ideale woning voor een verscheidenheid aan kopers, of het nu gaat om starters, investeerders of als vakantiehuis. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en het ligt op loopafstand van het centrum van Galway. Neem contact op met Colm Ruane of RE/MAX op 091 330 300 / 086 1408832
OPMERKING: Deze gegevens mogen niet worden beschouwd als een formeel aanbod. Ze zijn alleen ter informatie en geven een algemeen idee van het onroerend goed. Ze mogen niet worden beschouwd als onderdeel van een resulterende overeenkomst, noch mogen ze worden beschouwd als verklaringen of voorstellingen van feiten. Hoewel alle zorg wordt besteed aan de voorbereiding ervan, aanvaarden noch RE/MAX Professional Partners noch de verkoper enige aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid ervan. De beoogde kopers moeten zich door persoonlijke inspectie of anderszins van de juistheid van deze gegevens vergewissen. Geen enkele persoon in dienst van RE/MAX Professional Partners heeft enige bevoegdheid om enige verklaring of garantie te geven met betrekking tot deze eigendom.

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven55 m²
Totaal55 m²

Galway

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraad
D