Te koop | Pine Ridge Lodge - Mountain Pine Ridge Bosreservaat

Cayo
Hotel • 12 bed. • 10 bad. • Begane grond
€ 728.533

Gelegen in het zeer populaire Mountain Pine Ridge Forest Reserve, hebben we het prachtige pand van Pine Ridge Lodge te koop aangeboden.

Dit jungle resort, gelegen langs een nieuw gebouwde weg en grenst aan de populaire Little Vaqueros kreek, biedt 8 tweepersoonskamers en 2 luxe loft stijl familie cabanas.

Ook op het terrein is een zeer populair restaurant, bekend om zijn heerlijke maaltijden, ijskoude versnaperingen en gastvrij personeel.

Met een vijfsterrenbeoordeling op Trip Advisor en complimenten van gasten, variërend van "Fantastische gastvrijheid", "Rustig en verjongend", "Ongelooflijk verblijf" tot "Gewoon geweldig", heeft Pine Ridge Lodge een zeer geloofwaardige reputatie opgebouwd en verwelkomt ook dagjesmensen en bezoekers uit andere nabijgelegen resorts, die komen om de specialiteiten van het restaurant uit te proberen en koele drankjes en bieren in te slaan voor de avonturen van de dag.

Met hun unieke ligging biedt de lodge de beste locatie voor het verkennen van de enorme Caracol-ruïnes of een wandeling door Mountain Pine Ridge en zijn vele wonderen zoals de Rio Frio-grotten, Rio On Pools, 5 Sisters Water Falls of de 1000 'Falls.

De 6 hectare grote grond laat de optie open om de accommodaties uit te breiden of geeft je de ruimte en vrijheid om de rieten cabana's klein en intiem te houden om te blijven gebruiken als een populaire lodge of zelfs voor een familiecomplex of yoga / retraitecentrum.

Een bezoek aan het pand wordt ten zeerste aanbevolen, omdat de foto's gewoon geen recht doen aan de rustige Zen van dit kant-en-klare resort aan de rivier.

 

HOOGTEPUNTEN

  • Dichtstbijzijnde lunchstop en koude bieren naar de Maya-ruïnes van Caracol en verschillende natuurlijke wonderen
  • TripAdvisor #10 van 176 resorts in Cayo District, West-Belize
  • Meerdere inkomstenstromen (accommodaties, rondleidingen, restaurant en bar)
  • 8 Tweepersoonskamers, 2 Vip cabana's, eigenaren huis & personeelsverblijven
  • Veel ruimte om uit te breiden

Ruimten

Slaapkamers12
Badkamers10
Toiletruimten1
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Wasmachine

Cayo

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.