Appartement voor Kopen in Doughiska, Ierland

Doughiska
Appartement • 3 bed. • 2 bad. • 92 m² • 1de verdieping • ref: 990111005-44
€ 265.000
RE/MAX Professional Partners is verheugd om dit uitstekende appartement met drie slaapkamers op de markt te brengen, gelegen in een goed onderhouden woningbouwproject. Het pand is omgeven door vergelijkbare eigenschappen, een crèche en open groene gebieden, en profiteert van off-street parking en een eigen ingang. Gelegen op de begane grond, is het appartement uitgerust met gasgestookte centrale verwarming, upvc dubbele beglazing en deuren.
Deze uitzonderlijke woning beschikt over een eigen ingang op de begane grond, hal die leidt naar een open keuken / woonkamer. De moderne ingerichte keuken beschikt over een ruim werkblad en bergruimte met betegelde splashback-gebieden en een tegelvloer, terwijl de woon / eetkamer heeft houten vloeren en een schuifpui die natuurlijk licht biedt aan de woon / eetkamer. Het appartement bestaat uit drie grote slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer. De badkamer heeft betegelde vloeren en is voorzien van wit badkamergerei, compleet met een douche boven het bad.

Deze accommodatie ligt op een zeer gunstige locatie, in de nabijheid van het Merlin Park Hospital en op loopafstand van alle voorzieningen. Het profiteert ook van een frequente busdienst naar Galway City en toegang tot Ballybrit / Parkmore Industrial estates en de snelwegen M6 / M18 binnen enkele minuten rijden.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven92 m²
Totaal92 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Doughiska

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
B