PHUKET A PATONG VILLA MET UITZICHT OP ZEE

Pa Tong
Villa • 5 kamer(s) • 4 bed. • 6 bad. • 350 m² • ref: AP9
€ 672.000
Op de prachtige Patong Hill, met een spectaculair uitzicht op de Andamanse Zee. Slechts 2 minuten van de drukte van Patong Beach en zijn beroemde nachtleven, winkels, restaurants en andere attracties, maar toch exclusief genoeg om een privé-ervaring te bieden. Met uitzicht op de rustige blauwe zee van Patong Bay,
Gelegen op de top van IndoChine Resort & Villas, is deze villa een unieke residentie met een panoramisch uitzicht op de oceaan en de bergen. DE VILLA: Deze woning is een villa van 350 m2 met 4 slaapkamers en 6 badkamers.
Het maakt deel uit van een beroemd Resort and Villas-project in Kalim, Patong, Phuket, en werd voltooid in november 2007.
Prachtig uitzicht op Patong Bay Premium 4 slaapkamer villa met privézwembad.
Veilige gated ontwikkeling met gemeenschappelijk zwembad, fitnessruimte, 24-uurs beveiliging, CCTV, on-site restaurant en clubhuis.26M BAHT
IMMOCENTER + CONTACTEER 3362490513

PRIJS 26,000,000 THB
LOCATIE: Op de prachtige heuvel van Patong, met een spectaculair uitzicht op de Andamanse Zee. Slechts 2 minuten verwijderd van de drukte van Patong Beach en zijn (on)beroemde nachtleven, winkels, restaurants en andere attracties, maar toch exclusief genoeg om een privé-ervaring te bieden.
Met uitzicht op de rustige blauwe zee van Patong Bay, hoog gelegen in het luxe IndoChine Resort &; Villas, is deze villa een unieke residentie met een panoramisch uitzicht op de oceaan en de bergen. DE VILLA: Deze woning is een villa van 350 m² met 4 slaapkamers en 6 badkamers.
Het maakt deel uit van een beroemd Resort and Villas-project in Kalim, Patong, Phuket, en werd voltooid in november 2007.
Vrij uitzicht op Patong Bay 4 slaapkamer Premium Villa met eigen dompelbad. Spectaculair vrij uitzicht op Patong Bay.
Onderdeel van Indochine Resorts and Villas. Gated veilige ontwikkeling met gemeenschappelijk zwembad, fitnessruimte, 24-uurs beveiliging, CCTV, on-site restaurant en clubhuis.
IMMOCENTER + CONTACTEER 33624905134 www.agence-immocenter.com

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers6
Toiletruimten6
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven350 m²
Kavel280 m²
Gemeubileerd
Terras
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet

Pa Tong

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zeezicht
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar2007
VerwarmingAirconditioning, Individueel