Boerderij 9300m | zwembad | Coimbra. Samengesteld uit 4 huizen zijnde een T3 + 1 en drie T1.

Penela
Coeval villa • 5 kamer(s) • 7 bed. • 6 bad. • 9300 m² • Met halve verdiepingen
€ 730.000

⚪🟠Unieke investeringsmogelijkheid

Quinta da Cabecinha in Penela met een winstgevendheid van meer dan 10% per jaar

Bent u op zoek naar een investering die een perfecte balans biedt tussen gemoedsrust en winstgevendheid? Wij presenteren u Quinta da Cabecinha, een uitzonderlijk pand in Penela dat landelijke schoonheid, strategische locatie en een lucratief zakelijk potentieel combineert.

🔸Bevoorrechte locatie

Quinta da Cabecinha ligt op een serene locatie in Penela en zorgt voor rust en stilte en biedt snelle toegang tot de snelweg A13. Deze strategische locatie brengt u op loopafstand van de belangrijkste steden en toeristische attracties van het gebied, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen maar handig uitje. Deze boerderij ligt ook op 6 minuten van de beste tweetalige school in de centrale regio.

🔸Diversiteit aan accommodaties

Met vier charmante huizen, waaronder een ruim huis met 3 slaapkamers en drie gezellige huizen met 1 slaapkamer, is Quinta da Cabecinha veelzijdig genoeg om tegemoet te komen aan verschillende soorten gasten. Hiermee kunt u profiteren van verschillende marktsegmenten, van gezinnen die op zoek zijn naar een rustige vakantie tot koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje.

🔸Vrijetijdsinfrastructuur

Het pand biedt een ontspannend zwembad, perfect voor gasten om af te koelen op zonnige dagen, en een groot stuk grond voor de teelt, in totaal meer dan 9000m. Daarnaast is de camping een aantrekkelijke toevoeging voor wie met tenten of campers op zoek is naar een ervaring dichter bij de natuur. Deze extra voorzieningen dragen bij aan de aantrekkingskracht van de accommodatie en het vermogen om het hele jaar door inkomsten te genereren.

🔸Winstgevendheidspotentieel

De locatie van Quinta da Cabecinha, gecombineerd met de groeiende vraag naar vakantiewoningen in het gebied, biedt een aanzienlijk winstgevend potentieel. Met een gemiddeld dagtarief van € 160 in de vakantiewoningen in de regio, heeft deze accommodatie de mogelijkheid om jaarlijks aanzienlijke inkomsten te genereren, meer dan 10% per jaar.

🔸Slimme investering

Quinta da Cabecinha vertegenwoordigt meer dan alleen een investeringsmogelijkheid; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een uitzonderlijke levensstijl in een van de mooiste regio's van Portugal. Mis de kans niet om dit unieke pand te verwerven, dat onmiddellijke winstgevendheid en de belofte van waardering in de toekomst biedt. Als u klaar bent om te investeren in een kans die luxe, natuur en winstgevendheid combineert, neem dan vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over hoe Quinta da Cabecinha deel kan uitmaken van uw beleggingsportefeuille.

📸 We hebben meer foto's van deze fantastische boerderij als je geïnteresseerd bent.

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Slaapkamers7
Badkamers6
Appartementen3
Balkons1
Carports10
Parkeerplaatsen (buiten)10
Terrassen2

Oppervlakken

Leven9300 m²
Kavel9300 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Fitnesscentrum
Garage
Gastensuites
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Wasmachine
Wijnkelder
Zwembad

Penela

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
ReputatieHoog niveau
BouwtypeBeton
OmgevingPlatteland, Rustig, Groen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens