Appartement te koop, Punta Cana, in Punta Cana, Dominicaanse Republiek

Punta Cana
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 52.66 m² • Nu beschikbaar
€ 51.605

Welkom in deze ongelooflijke gated woongemeenschap in het hart van Punta Cana! Met 240 appartementen met 1 en 2 slaapkamers biedt deze warme en uitnodigende gemeenschap gemak en comfort.

Op slechts 7 minuten van de internationale luchthaven van Punta Cana en op 5 minuten van het centrum van Punta Cana en Coco Bongo, heeft u gemakkelijk toegang tot de topattracties en entertainment van het gebied. Bovendien zijn een bloeiende commerciële zone en een tankstation binnen handbereik, waardoor dagelijkse boodschappen een fluitje van een cent zijn.

Deze gated community biedt een scala aan voorzieningen, waaronder overdekte parkeergelegenheid, liften, een zwembad, een speeltuin en privébeveiliging. U vindt ook een commercieel plein op het terrein, dat aan al uw winkelbehoeften voldoet.

Eenheden vanaf USD $ 55.300,00 -

Betalingsplan:

Met een flexibel betalingsplan kunt u uw eenheid reserveren met slechts US $ 500. Teken binnen 15 dagen een contract en betaal 15%, gevolgd door nog eens 15% tijdens de bouw. De resterende 70% is verschuldigd bij levering.

Mis de kans niet om deze levendige gemeenschap thuis te noemen! Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek in te plannen.

 

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven52.66 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Lift
Parkeerplaats
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023