Huis voor Kopen in Puerto Rico, Spanje

Puerto Rico
Bungalow • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 45 m² • ref: 05594-CA/2934
€ 235.000
Het aanbod is een fantastische kans om deze ruime bungalow op een toplocatie in Puerto Rico te kopen. Deze aantrekkelijke woning heeft een aantal kenmerken die het de perfecte plek maken om te wonen of te investeren.

Het heeft twee tweepersoonsslaapkamers die voldoende ruimte bieden voor uw familie of vrienden. Het ruime terras is een echt hoogtepunt waar u kunt genieten van uw tijd buiten.

Een van de voordelen van deze bungalow is de directe nabijheid van het gemeenschappelijke zwembad. Neem een duik in het verfrissende water of ontspan bij het zwembad en geniet van het prachtige, beschutte klimaat dat dit deel van het eiland biedt.

Daarnaast is het huis gedeeltelijk gerenoveerd, inclusief de elektra en het sanitair. Dit geeft u gemoedsrust dat de bungalow is bijgewerkt en in uitstekende staat verkeert.

De bungalow is volledig ingericht en voorzien van nieuwe bedden en een bank. In de warmere zomermaanden zorgen de plafondventilatoren voor een comfortabele temperatuur binnen, zodat u comfortabel kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Het complex ligt in het hart van Puerto Rico, op slechts een paar meter van het populaire winkelcentrum, dat een verscheidenheid aan diensten en voorzieningen biedt. Je vindt hier alles wat je nodig hebt, van winkels tot restaurants tot supermarkten en meer.

En als u een strandliefhebber bent, zult u blij zijn te weten dat u de kust in slechts 10 minuten lopen kunt bereiken.

Mis de kans niet om een bungalow in Puerto Rico, Gran Canaria te kopen. Met zijn ideale ligging, groot terras, gedeeltelijke renovatie en de nabijheid van alle voorzieningen, is dit huis een investering die u niet mag missen.

&#&#&#Raumaufteilung
De verdeling is als volgt: keuken, woonkamer, 2 slaapkamers met inbouwkast, badkamer en een ruim terras.

&#&#&#Rechtlicher tip
Het gepubliceerde plan is een indicatieve schets van de indeling van het pand en komt niet precies overeen met de werkelijkheid, dus het kan onnauwkeurigheden bevatten in de indeling en afmetingen van de kamers.

Belastingen en bijkomende kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. De belangrijkste zijn: overdrachtsbelasting (6,5%), notaris- en kadasterkosten, administratiekosten en vertalingen. Gemiddeld kunt u 8-10% van de gesecuritiseerde aankoopwaarde verwachten. Als u echter geïnteresseerd bent in een specifieke woning, ontvangt u van ons een gedetailleerde schatting van de verwachte bijkomende kosten.

Dit appartement is gebouwd op een perceel dat is geclassificeerd voor toeristisch gebruik, maar het gebouw wordt eigenlijk gebruikt voor residentiële doeleinden, en dit wordt als geconsolideerd beschouwd.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven45 m²
Gemeubileerd
Terras
Zwembad

Puerto Rico

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op stad
Licht weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens