Volledig gerenoveerd 4,5 kamer appartement in het centrum van Zermatt

3920 Zermatt
Appartement • 4.5 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 125 m² • 2de verdieping • ref: BA-120602
€ 2.604.808
Onlangs gerenoveerd 4,5-kamerappartement op de 2e verdieping van een voormalig klein hotel in het centrum van Zermatt. De ingang van het gebouw wordt gedeeld met een van de populaire restaurants op de begane grond. De oriëntatie naar de achterkant van het huis zorgt voor een laag geluidsniveau en een goede blootstelling aan de zon in de late namiddag.

Een lift brengt u naar de tweede verdieping. Naast de lift is een efficiënte berging die deel uitmaakt van het pand en momenteel wordt gebruikt als een eigen skiruimte. Bij binnenkomst in deze prachtige woning komt u in een hal die u toegang geeft tot de eerste slaapkamer op de hoek met een aangrenzende badkamer. Langs de gang die naar het centrum van het appartement leidt, vindt u een kleine, gezellige en optimaal ingerichte slaapkamer met 4 stapelbedden en een en-suite badkamer met douche. De gezellige woon- en eetkamer met zijn prachtige open keuken geeft toegang tot een klein, sympathiek balkon aan de zijkant met uitzicht op enkele oude mazots. Aan de andere kant van de lounge is de deur naar een spectaculaire en royale badkamer die uitkomt op de aangrenzende slaapkamer. Dit gebied fungeert als een oase van rust, perfect om los te koppelen na een dag op de.

Alle slaapkamers zijn voorzien van parketvloeren en inbouwkasten. Er is veel aandacht besteed aan verlichting en de materiaalkeuze om de gewenste sfeer te creëren. Er zijn nauwelijks gemeenschappelijke ruimtes in het huis, daarom heeft het appartement een kamer met een wastoren. Meubels en kunstwerken zijn niet inbegrepen in de prijs, maar kunnen ook worden gekocht.

Ruimten

Kamers4.5
Vloeren4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven125 m²
Bruikbaar125 m²
Totaal332 m²
Afwasmachine
Balkon
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Lift

Zermatt

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Basisschool
Bioscoop
Dokter
Middelbare school
Openbaar vervoer
Openbaar zwembad
Stadscentrum
Supermarkt
Taxi
Winkels
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Skipiste
Southeast oriëntatie
TypeAppartement
Renovatiejaar2019
VerwarmingRadiator