Appartement 4,5 kamers nieuw van hoge standing in het hoofdgebouw.

Bagnes, route de verbier 132
Appartement • 4.5 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 121 m² • 1de verdieping • ref: ALPANO_1032
€ 2.242.942
Ontdek het Alpano-project, een juweeltje van onroerend goed met een onvergelijkbare levensstijl in de prestigieuze badplaats Verbier. Dit vastgoedcomplex bestaat uit 27 nieuwe luxe appartementen en biedt uitzonderlijke diensten voor een veeleisende klantenkring die op zoek is naar exclusiviteit.

Bezoek de projectwebsite: ALPANO. CH

Elk appartement, in het hoofdverblijf, is ontworpen met zorgvuldige aandacht om op maat gemaakt comfort en gepersonaliseerde afwerkingen te bieden voor een uniek en verfijnd huis. De eigentijdse stijl, prachtig verrijkt met houtaccenten, creëert een warme en comfortabele sfeer in elke binnenruimte.
De perfecte zuidwestelijke oriëntatie biedt een prachtig uitzicht op de vallei vanuit alle appartementen, terwijl kamerhoge ramen het interieur overspoelen met natuurlijk licht. De high-end accommodaties zijn slim ontworpen om ruimtes te optimaliseren en passen bij de lijnen van het gebouw, waardoor een ruim en licht interieur ontstaat.
Deze promotie voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie en de nieuwste normen gepubliceerd door vastgoedprofessionals. We bieden een selectie van hoogwaardige afwerkingen voor elk appartement, waarbij we de keuze overlaten aan toekomstige kopers om hun woonruimte aan te passen aan hun meest verfijnde smaak.
Bezoek onze website om exclusief de details en diensten van het Alpano-project te ontdekken:
https://alpano.ch/
Trakteer uzelf op de ultieme luxe van het leven in de bergen in een uitzonderlijke residentie, in een van 's werelds meest gewilde skigebieden.

Ruimten

Kamers4.5
Slaapkamers2
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven121 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge

route de verbier 132, Bagnes