Venetiaans herenhuis met prachtige toegang tot het strand

Zakynthos, RVG3+25, Arkadii 291 00, Greece
Privélandhuis • 3 kamer(s) • 5 bed. • 5 bad. • 300 m²
€ 2.500.000

Dit exclusieve paradijs ligt aan de oostkust van Zakyththos met een 60 meter lange privékust en een weids uitzicht op zee.

Twee aparte buiteneetgedeeltes zijn genesteld in de rand van de klif, waar u kunt ontspannen naast de frisse zeelucht. Gated trappen leiden u direct naar het kristalheldere water dat geschikt is voor het aanmeren van een kleine boot.

Het hoofdgebouw biedt een panoramisch uitzicht op zee vanuit de executive lounge, evenals een woonkeuken, 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 familiebadkamers.

Op het lagere niveau zijn twee aparte appartementen; beide met een slaapkamer, keuken en badkamer. Elk appartement heeft zelfstandige toegang vanaf het terras dat volledig is uitgerust met barbecue en keuken.

Een betoverd pad leidt u naar de privékapel met actieve bel. Een andere Bbq gebied met overdekt terras is aangrenzend gelegen met stenen wastafel functie.

Het aromatische terrein is gevuld met flora en fruitbomen, waaronder banaan, avocado en hibiscus. Residentiële utopie is aanstaande vanaf het moment dat je door de poorten stapt en de tropische doorgang ingaat.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers5
Badkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven300 m²
Kavel2500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

RVG3+25, Arkadii 291 00, Greece, Zakynthos

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
Bouwjaar1990
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens