Luxe 6+1 Duplex Villa's met Grote Tuin in Basaksehir, Istanbul

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi
Villa • 7 kamer(s) • 2 bad. • 210 m² • ref: 353189
€ 1.070.459

Başakşehir, een zich snel ontwikkelende wijk die bekend staat om zijn elegante architectuur, heeft de aandacht getrokken met zijn luxe villa's in een rustige omgeving.

Deze villa's zijn gelegen in Istanbul Başakşehir 5 minuten met de metro, 7 minuten naar Bahçeşehir Pond, 10 minuten naar TEM snelweg, 20 minuten naar Küçükçekmece Lake, 25 minuten naar Küçükçekmece Lake, 30 minuten met de auto naar Büyükçekmece Lake, 60 minuten met de auto naar Marmara Sea.

Het project beslaat in totaal 177 villa's verdeeld over een perceel van 56.500 vierkante meter. Bewoners van het complex kunnen profiteren van faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, een fitnesscentrum, een Turks bad, een sauna, groene zones, speeltuinen, een overdekte parkeerplaats en 24-uursbeveiliging.

Deze duplex villa's hebben verschillende functies, zoals een terras, een eigen badkamer, een balkon en een aparte keuken. Luxe villa's zijn ingericht met massief stalen buitendeur, keukenkasten, keukenapparatuur, laminaat en keramische vloer, douchecabine, balkondeuren en ramen met PVC coating.



Deze aankondiging wordt automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers7
Vloeren2
Badkamers2
Toiletruimten2
Balkons2

Oppervlakken

Leven210 m²
Totaal300 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Sauna
Terras
Zwembad

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2023
VerwarmingVloerverwarming, Gas