Prachtig 1 slaapkamer appartement te koop in Manilla De

Pasay, Newport Blvd 81
Appartement • 1 bad. • 32 m² • ref: ES5553767
€ 120.000
Prachtig 1 slaapkamer appartement te koop in Manilla De Filippijnen

Esales Eigendom-ID: es5553767

Locatie van de accommodatie

Newport Boulevard 81,
Pasay
Manilla

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, de Filippijnen is snel het verkrijgen van een reputatie als een van de meest wenselijke plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

81 Newport Boulevard door Megaworld Corporation is een premier condo project in Newport City. De strategische ligging binnen Pasay brengt bewoners dicht bij alles wat ze nodig hebben. Ook met de voorzieningen die gerenommeerde hotels weerspiegelen en prachtig ontworpen gebouwclusters met hun eigen esthetische thema's, gaat het gevoel van diepe sensatie en opwinding nooit weg. Stel je voor dat je een huis hebt waar je je constant op vakantie voelt in een stad die elke dag iets anders biedt.

Waarom Newport Boulevard de perfecte keuze voor u is

Een unit in 81 Newport Boulevard te koop opent mensen in een luxe woonleven. Toekomstige eigenaren van eenheden kunnen ervoor kiezen om in studio-eenheden te wonen of kiezen voor meer ruimte met de eenheden met één tot twee slaapkamers. 81 Newport Boulevard is een moeilijke keuze om af te wijzen, omdat het drie van de belangrijkste factoren combineert bij het kiezen van een woning: waar voor je geld, voorzieningen en locatie.

De accommodatie ligt direct tegenover de internationale luchthaven NAIA T3 Manila. Op loopafstand van Newport Mall, Resorts World, restaurants en andere voorzieningen, zoals een spa, een wasserette en een kerk. Er is ook een parkeerplaats toegewezen met deze eenheid, kelder beveiligde parkeerplaats. Groot zwembad, zwembad, kinderbad, kinderspeelplaats, tuin, fitnessruimte en 24/7 beveiliging. Deze unit heeft een geweldig potentieel voor Airbnb-investeringen.

De woning ligt letterlijk op loopafstand van de luchthaven. Newport City is verbonden door een state-of-the-art voetgangersbrug die verbinding maakt met de luchthaven T3.

OVER DE OMGEVING

Manilla heeft een uitstekende bezienswaardigheden, dat is waar, maar bezoekers die de moeite nemen, zullen de creatieve ziel ontdekken - van edgy galerijen tot een levendige indie-muziekscene. Combineer dit met een voorliefde voor speakeasy bars, ambachtelijke markten en single-origin koffie, en het is duidelijk te zien dat Manilla niet alleen een van de meest onderschatte steden van Azië is, maar ook een van de coolste.

Bezoek de hoofdstad van de Filipijnen! Als je de Filippijnen voor de eerste keer bezoekt, sla deze bruisende stad dan niet over. Manilla is een uitstekend knooppunt voor de Filippijnse cultuur, geschiedenis, winkels en het nachtleven. Je wordt begroet door levendige straten vol met auto's, gebouwen en mensen met veel energie, maar je zult ook nooit zonder leuke activiteiten komen te zitten.

Als het je eerste keer is in Manilla en de Filippijnen, dan moet je eerste opdracht zijn om een ritje te maken in de iconische jeepney! Je zult deze kleurrijke openluchtvoertuigen niet missen die een statussymbool zijn geworden van de geschiedenis en kunst van het land. Er zijn veel musea, variërend van verschillende thema's, van geschiedenis, kunst, wetenschap, optische illusies, tot reizen en desserts. Manilla is ook een geweldige plek om je maag te vullen, van straatverkopers tot hoog aangeschreven restaurants die iconische Pinoy-gerechten serveren. Bekijk 's nachts de zonsondergang bij de baai van Manilla en ga vervolgens naar de beroemde resto-bars en pubs. Je zult er geen spijt van krijgen!

MAiN KENMERKEN:

• 32m2 woonoppervlak luxe inrichting
• 1 slaapkamer
• 1 Badkamer
• Eigen parkeerplaats
• Prachtig uitzicht
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van de Filippijnen te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in de Filippijnen te kopen of verkopen

Ruimten

Badkamers1

Oppervlakken

Leven32 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Zwembad

Newport Blvd 81, Pasay

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht