Prachtige Duplex van 4,5 kamers

Val-d'Illiez, Rte Des Crosets
Duplex • 4.5 kamer(s) • 148 m² • ref: Hameau 6 Crosets
€ 1.166.335
Avanthay Immobilier - Les Crosets
 
We zijn verheugd om dit uitzonderlijke appartement op een toplocatie te presenteren, met directe toegang tot de skipistes op slechts een paar meter van de skiliften. Dit appartement heeft een ligging op het zuidoosten en geniet de hele dag van optimale zonneschijn.
 
Het appartement bestaat uit een ontvangsthal met vestiaire, een ruime woonkamer en een open keuken die uitkomt op de eetkamer. De leefruimte biedt een warme en vriendelijke sfeer, ideaal om samen te komen met familie of vrienden. Vanaf hier heeft u directe toegang tot een zonneterras op het zuiden, perfect om te genieten van de zonnige dagen, evenals een klein grasterras op het westen. Boven 2 prachtige slaapkamers genieten van een vrij en prachtig uitzicht op de omliggende bergen. De 3e slaapkamer is gelegen aan de noordzijde.
 
De kwaliteit van de constructie van het gebouw, voltooid in 2008, is onmiskenbaar met het gebruik van materialen van goede kwaliteit. Parket heeft echter onderhoud nodig, omdat het enkele krassen heeft die gemakkelijk kunnen worden gerepareerd.
 
De woning beschikt ook over twee overdekte parkeerplaatsen, een eigen kelder voor extra opslag, een gemeenschappelijke skiruimte om uw skiuitrusting op te bergen, evenals een gemeenschappelijke wasruimte voor extra gemak.
 
De woonoppervlakte van dit appartement bedraagt 148 m2, met een verzwaarde oppervlakte van 165 m2, rekening houdend met balkons en terrassen.
 
VERKOOP ALS TWEEDE WONING TOEGESTAAN
VERKOOP AAN BUITENLANDERS TOEGESTAAN (onder voorbehoud van voorafgaande aanvraag bij de Staat (LFAIE))
 
VERKOOPPRIJS: CHF 1.390.000,-

Avanthay Vastgoed - Les Crosets

We zijn verheugd om dit uitzonderlijke appartement op een bevoorrechte locatie te presenteren, met directe toegang tot de skipistes en op slechts een paar meter van de skiliften. Dit appartement ligt op het zuidoosten en geniet de hele dag van optimale zonneschijn.

Het appartement bestaat uit een ontvangsthal met garderobe, een ruime woonkamer en een open keuken die uitkomt op de eetkamer. De leefruimte biedt een warme en vriendelijke sfeer, ideaal om samen te komen met familie of vrienden. Vanaf hier heeft u directe toegang tot een zonnig terras op het zuiden, perfect om te genieten van zonnige dagen, evenals een klein grasterras op het westen. Boven genieten 2 prachtige slaapkamers van een prachtig, vrij uitzicht op de omliggende bergen. De 3e slaapkamer ligt aan de noordzijde.

Het gebouw, dat in 2008 werd opgeleverd, is onmiskenbaar van bouwkwaliteit, met het gebruik van hoogwaardige materialen. De parketvloer heeft wel wat onderhoud nodig, want er zitten een paar krasjes op die makkelijk te repareren zijn.

De woning beschikt ook over twee overdekte parkeerplaatsen, een eigen kelder voor extra opslag, een gedeelde skiruimte voor het opbergen van uw ski-uitrusting en een gedeelde wasruimte voor extra gemak.

De woonoppervlakte van dit appartement bedraagt 148 m2, met een verzwaarde oppervlakte van 165 m2, inclusief balkons en terrassen.

VERKOOP ALS TWEEDE WONING TOEGESTAAN
VERKOOP AAN BUITENLANDERS TOEGESTAAN (onder voorbehoud van voorafgaande aanvraag bij de Staat (LFAIE))

VERKOOPPRIJS: CHF 1.390.000

Ruimten

Kamers4.5
Vloeren2
Balkons1
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven148 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Rte Des Crosets, Val-d'Illiez

Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Skipiste
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
TypeAppartement
Bouwjaar2008