Haal het meeste uit dit land in een toeristisch gebied

Veysonnaz
Bouwgrond • ref: 3a9688ad-14b6-11ee-926d-0a4bde28e6f6
€ 611.711
Haal het meeste uit dit land in een toeristisch gebied
De gemeente Veysonnaz ligt op slechts een paar kilometer van Sion, de kantonnale hoofdstad. Gelegen op een terras op de zuidelijke helling van de Rhône-vallei, verleidt Veysonnaz met zijn prachtige locatie, badend in de zon. Daarnaast is de stad een resort van het grote skigebied van de 4 Valleien. Het blijft daarom een zeer populaire plek voor de lokale bevolking en toeristen, ook tijdens de zomermaanden, waar een zeer breed netwerk van wandelpaden kriskras door deze prachtige natuur loopt.

Deze grond ligt nu in het chaletgebied T40, een gebied dat wordt aangepast om binnenkort in een toeristisch gebied te worden geplaatst, waar alleen hotels zijn toegestaan.

Op een hoogte van ongeveer 1400 m. wacht dit land om maximaal te worden geëxploiteerd. Het is goed geplaatst en heeft een uitzonderlijk uitzicht. Het enige dat overblijft is om dit prachtige potentieel mogelijk te maken om deze plek te maken, een plek die niet kan worden omzeild.

Hebben we uw interesse gewekt? We kijken uit naar uw telefoontje en bij interesse laten we u graag het veld ter plaatse zien.


Oppervlakken

Totaal3000 m²

Veysonnaz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Skipiste