600 m2 kavel te koop klaar om te bouwen in Valle Verde Condominium in La Guácima

Guácima, WPW5+JQG, Guácima Abajo, Provincia de Alajuela, Guácima, Costa Rica
Perceel
€ 59.945

Op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen?  We hebben precies wat je nodig hebt.  Volledig vlak en klaar om te bouwen 300 vierkante meter perceel in exclusief condominium midden in de natuur.

Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt omringd door uitzichten terwijl u geniet van de privacy van uw eigen huis.  Deze kavel is ontworpen om u de gemoedsrust en ruimte te bieden die u nodig heeft om comfortabel te wonen.   Bovendien geniet u van een toplocatie op slechts 2 of 3 meter afstand van uw buren.

Het condominium heeft een enkele ingang met 24-uurs beveiliging en perimetermuur om uw privacy en rust te garanderen.  Daarnaast kunt u genieten van geplaveide straten, kinderspeelplaatsen met een mooie houten speeltuin, ruime groene zones met eeuwenoude bomen en een afvalwaterzuiveringsinstallatie die zorgt voor milieubescherming.

Voor uw comfort en plezier heeft het condominium een zwembad en een feestranch met parkeergelegenheid voor bezoekers, waar u evenementen kunt vieren met uw dierbaren in een veilige en privéomgeving.

Voor een bedrag van slechts $ 210 condominiumkosten heeft u toegang tot alle voorzieningen die het appartement te bieden heeft.  Wacht niet langer, neem nu contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en uw plaats in dit vastgoedparadijs veilig te stellen!!

Oppervlakken

Kavel300 m²
Barbecue
Zwembad

WPW5+JQG, Guácima Abajo, Provincia de Alajuela, Guácima, Costa Rica, Guácima