VERLAAGDE PRIJS / Huis te koop in Liberia, Guanacaste

Liberia, JHM6+382, Los Cerros, Guanacaste Province, Liberia, Costa Rica
Vastgoedbelegging • 10 kamer(s) • 8 bad. • 400 m²
€ 492.596

We hebben een woning te koop gelegen in Liberia, op slechts 300 meter van het belangrijkste park. Deze woning is perfect voor investeringen, omdat het een totale landgrootte van 658 vierkante meter heeft. Daarnaast omvat het twee gebouwen met een geschatte oppervlakte van 400 vierkante meter in totaal.

Deze woning biedt veel mogelijkheden, omdat het geschikt is om verschillende projecten uit te voeren. Het kan worden gebruikt om commerciële gebouwen, kantoren, huizen of elk ander type onderneming te bouwen dat gewenst is.

De bevoorrechte locatie, op korte afstand van het belangrijkste park van Liberia, geeft het uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijke toegang. Bovendien staat de nabijheid van dit centrale gebied garant voor een grote toestroom van mensen en een groot aantal diensten in de buurt.

Met zijn uitgestrekte grond en bestaande gebouwen biedt dit pand een groot potentieel voor investeerders of ontwikkelaars die het meeste uit hun investering willen halen. Aarzel niet om deze woning te bezoeken en de mogelijkheden te verkennen die het biedt om uw ideale project uit te voeren.

Ruimten

Kamers10
Badkamers8

Oppervlakken

Leven400 m²
Kavel658 m²

JHM6+382, Los Cerros, Guanacaste Province, Liberia, Costa Rica, Liberia

TypeGebouw
Bouwjaar1973