Huis voor Huren in Faro, Portugal

Faro
Vastgoed • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • ref: 10
€ 1.100
Casa Azul is gelegen in het Carvoeiro Club Villas-gebied met prachtige individuele villa's en meestal grote tuinen met zwembaden. Casa Azul heeft een zeer groot zwembad en ligt in een prachtig aangelegde, goed begroeide tuin waarin het grote zwembad perfect is ingebed.
U bereikt de woning via een lange oprijlaan met aan het einde een parkeerplaats. Het vakantiehuis heeft 3 prachtig ingerichte slaapkamers, twee met elk een queensize bed en één met twee aparte bedden. Er zijn 2 badkamers, 1 voor de hoofdslaapkamer en 1 voor de andere twee slaapkamers, bij de ingang is er een gastenbadkamer met douche.
Een zeer mooie woonkamer met open haard en aangrenzende eetkamer nodigt u uit om te ontspannen voor de televisie met satelliet-tv, of om samen te dineren. Het huis is uitgerust met Sonos-luidsprekers voor uw individuele muziek. Voor de woonkamer en de grote slaapkamer is er een groot schaduwrijk terras met een BBQ. De keuken is volledig uitgerust o.a. met een koelkast met "ijsblokjesmachine". In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine.
Op de eerste verdieping bevindt zich een studio, waar je ook apart kunt ontspannen. Vanaf de terrassen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving tot aan de Atlantische Oceaan.
Vlakbij ligt de Carvoeiro Club de Tenis, met diverse mogelijkheden om te sporten. Er zijn speciale arrangementen voor toeristen - of bezoek een van de villagolfbanen bij u in de buurt.
U zult een onvergetelijke vakantie doorbrengen in deze prachtige villa in de Algarve in Carvoeiro.

Plaats

Casa Azul is gelegen in het gebied van Carvoeiro Clube, een van de oudste en meest gerenommeerde ontwikkelingen in Carvoeiro, verspreid over hectaren en hectaren kuststrook, afstand tot de oceaan variërend van enkele meters(!) tot enkele honderden meters. Men kan naar het sfeervolle centrum van de stad lopen op ongeveer 15-20 minuten, als alternatief is een taxi kostenvriendelijk. Er zijn geen avond- en nachtactiviteiten, de bevolking is een mix van internationale inwoners en toeristen, de urbanisatie wordt zeer gewaardeerd om zijn bijna kliftoplocatie, meestal met een mooi uitzicht op zee en het platteland. Prachtige stranden, diverse golfbanen en Carvoeiro Clube de Tennis in de buurt. Omdat het een bijna afgesloten woonwijk is, is er nauwelijks verkeer, alleen de weinige mensen die er wonen gebruiken de straten van Club, dus een rustige omgeving is gegarandeerd. Carvoeiro is een traditioneel vissersdorp, dat gelukkig door de jaren heen een authentieke sfeer heeft behouden, waardoor het een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor villa's in de Algarve is. Het centrum kijkt neer op een kleine strandbaai omsloten door rotsformaties, Praia do Carvoeiro, hellingen met originele bouwstijl omsluiten dit pittoreske scenario, het plein is beroemd. Dit pleintje recht tegenover het strand met tal van restaurants en bars eromheen is een absolute aanrader om rond te slenteren. In Carvoeiro zijn nooit grote toeristische complexen toegestaan, waardoor het mooie dorpse karakter wordt gewaarborgd dat Carvoeiro zo populair maakt bij zowel inwoners als toeristen, met gerenommeerde ijsjes bijna op het strandplein, verder een grote verscheidenheid aan Portugese- en internationale keukenrestaurants.
Nog steeds een attractie is de kleine gemeentelijke markt, waar u dagelijks vers brood, vlees en vis kunt kopen, de 'bica' (traditionele Portugese espresso) kan niet ongewijzigd blijven. Op de twee stranden in het centrum nodigen verschillende traditionele vissersboten uit om de grotten te gaan bekijken - je ziet prachtige rotsformaties en grotten, gemaakt door de 'handen van de natuur', vooral bij eb, vooral vanaf de zee heb je een fantastisch uitzicht over de indrukwekkende kustlijn van de Algarve met zijn gouden zandstranden en prachtige rotsformaties die tot 50 meter verticaal uit de oceaan razen. 92082/AL

Prijzen

Prijzen geldig voor bezetting tot een maximum van 6 gasten.
Maximale bezetting van de villa; 8 personen (2 KLEINE kinderen, tot 5 jaar).
In geval van bezetting met 7e/8e persoon; € 22,- / extra persoon / dag.

Inbegrepen in de huurprijs:
- Internet 4G/5G
- elektriciteit (behalve in de winter, zie hieronder)
-Water
-poel
- Tuinservice
- handdoeken binnen

- strandlakens

-beddengoed
- eenmaal per week verschoning van linnengoed en handdoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs:
Eindschoonmaak € 150,-

Aanvullende diensten:
-Air-conditioning
- kinderbedje € 45,-/reservering
- kinderstoel € 25,-/reservering

Boeking
- Pre-reservering voor 5 dagen, u kunt uw reis / vluchten organiseren
- 30% aanbetaling
- 70% 2 maanden voor aankomstdatum
- Waarborgsom; tot € 500,-

Aankomst en vertrek
Vraag ernaar voordat u aan uw reis begint. Officiële aankomsttijd 16 uur, officiële vertrektijd 10 uur

Faciliteiten

Airco

Barbecueën

Koffiezetapparaat

Kookgerei

Vaatwasmachine

Hek

Ingerichte keuken

Roupeiro embutido

Vriezer

Koelkast

Tuin

Haardroger

IJsmachine

Ijzer

Linnen

Oven

Eigen parkeerplaats

Veilig

Slimme tv

Zonnebank

Broodrooster

Toiletpapier

Handdoeken

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Internet
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Faro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Golf
Openbaar vervoer
Strand
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens