Huis voor Kopen in Changwat Phuket, Thailand

Changwat Phuket
Villa • 3 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 329 m² • 21de verdieping • ref: 920081021-5
€ 616.695
Maak kennis met Botanica Lakeside II: uw serene Balinese retraite

Ontsnap naar de rust van Botanica Lakeside II, een adembenemende villa genesteld in het natuurgebied van Phuket. Ontworpen in de betoverende Balinese stijl, combineert dit prachtige pand naadloos luxe leven met de schoonheid van de natuur en biedt u een oase van rust en ontspanning.

Botanica Lakeside II wordt omgeven door weelderig groen en tropische landschappen en biedt een idyllisch toevluchtsoord, weg van de drukte van het dagelijks leven. Stap in een wereld waar het zachte geritsel van palmbomen en de melodie van tjilpende vogels je elke ochtend begroeten.

Gemak ontmoet schoonheid in onze villa. Deze toplocatie zorgt ervoor dat u alles wat u wenst binnen handbereik heeft. Ervaar de betovering van Layan Beach op slechts een steenworp afstand, waar u zich kunt koesteren in de zon, kunt genieten van watersporten of gewoon een wandeling kunt maken langs de ongerepte kustlijn. Voor golfliefhebbers biedt de beroemde Laguna Golf Course een ongeëvenaarde golfervaring, op slechts een steenworp afstand van uw deur.

Onderwijs wordt nooit gecompromitteerd op Botanica Lakeside II, met de prestigieuze UWC Thailand International School in de nabijheid. Uw kinderen kunnen onderwijs van wereldklasse krijgen terwijl ze zich onderdompelen in de natuurlijke wonderen die hen omringen.

Verwen uw zintuigen in het nabijgelegen Porto de Phuket, een levendige bestemming waar culinaire hoogstandjes, winkels en entertainment wachten. Vind alle ingrediënten of eten die u wilt op de Villa Market, waar u uw voorraadkast kunt vullen met gastronomische ingrediënten en heerlijke wijnen. Voor degenen die op zoek zijn naar een bruisend nachtleven, belooft de beroemde Catch Beach Club avonden van opwinding en feestvreugde.

Botanica Lakeside II zorgt voor gemakkelijke toegang met de nabijheid van de luchthaven, zodat uw reis naar het paradijs zowel naadloos als moeiteloos is. Begin uw vakantie of weekendje weg direct bij aankomst en laat de stress van het reizen achter u.

Geniet van de allure van de villa, waar de harmonie van Balinees design en de natuur met elkaar verweven zijn. Dompel uzelf onder in de rust van uw privévilla, compleet met ruime kamers, elegant meubilair en moderne voorzieningen. Geniet van de verfrissende bries terwijl u ontspant bij het ongerepte zwembad en geniet van het betoverende uitzicht dat u omringt.

Of u nu op zoek bent naar een permanente bewoning, een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid, wij boden de perfecte mix van locatie, sereniteit en elegantie. Mis de kans niet om een stukje paradijs in Phuket te bezitten.

Bezoek Botanica Lakeside II vandaag nog en begin aan een reis van ongeëvenaarde schoonheid, sereniteit en verfijning. Neem nu contact met ons op om een privé-bezichtiging te regelen en ontdek de buitengewone levensstijl die op u wacht.



Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers4
Appartementen16
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven329 m²
Kavel465 m²
Totaal329 m²
Airconditioning
Terras
Zwembad

Changwat Phuket

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het meer
TypeHuis
Bouwjaar2023