Uitstekend 3 slaapkamer appartement te koop in Fez

Fez, Av. Lissan-Edine Ibn Al-Khatib 36
Appartement • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 205 m² • ref: ES5553782
€ 165.000
Uitstekend 3 slaapkamer appartement te koop in Fez Marokko

Esales Eigenschap ID: es5553782

Locatie van de accommodatie

El-Abed El-Fassi Straat, Ibn El-Khatib Laan
Residence Salma, Appartement 8
Fez
30050
Marokko

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Marokko snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Presentatie van een prachtig luxe appartement van 205 m2 gelegen op de derde verdieping van een prestigieus gebouw met drie verdiepingen in de serene wijk Bourmana, grenzend aan Atlas Quarter, Fez, Marokko. Deze weelderige residentie biedt een ruime traditionele kamer, een comfortabele middelgrote ontvangstruimte, een gezellige woonkamer en een elegante slaapkamer, compleet met een eigen badkamer en balkon. Daarnaast zijn er twee goed ingerichte slaapkamers, een kantoorruimte en een volledig uitgeruste keuken met een eigen balkon, met een koelkast, rechtopstaande vriezer, gasfornuis / oven, wasmachine en vaatwasser. Het appartement beschikt over een charmant terras versierd met een traditionele Marokkaanse mozaïekfontein en een intrekbare luifel, perfect voor ontspanning. Compleet met een douche, toilet en toilet, evenals een aangewezen parkeerplaats in de keldergarage, biedt deze accommodatie het grootste comfort en gemak.

Gelegen in de levendige stad Fez, met zijn rijke culturele erfgoed en bloeiende gemeenschap, biedt dit opmerkelijke pand een ongeëvenaarde kans voor veeleisende kopers die op zoek zijn naar een prachtige mix van luxe, comfort en traditionele Marokkaanse charme.

Ondanks dat het huis in 2007 is gebouwd, is het nooit bewoond geweest. De eigenaren, die buiten Marokko wonen, hebben het in de zomers drie keer bezocht. Het pand is echter goed onderhouden.

OVER DE OMGEVING

Fez is een noordoostelijke Marokkaanse stad die vaak wordt aangeduid als de culturele hoofdstad van het land. Het is vooral bekend om zijn fes El Bali ommuurde medina, met middeleeuwse Marinid-architectuur, levendige souks en ouderwetse sfeer. De medina is de thuisbasis van religieuze scholen zoals de 14e-eeuwse Bou Inania en Al Attarine, beide versierd met uitgebreid cederhoutsnijwerk en sierlijk tegelwerk.

Als je de medina van Fez binnenstapt, ga je een van de grootste middeleeuwse steden ter wereld binnen. Het verwarde netwerk van steegjes is de thuisbasis van buitengewone islamitische architectuur - uitgebreide moskeeën, paleizen en madrassa's (theologische scholen) - maar het is de magie van het alledaagse die het meest betovert: ambachtslieden die patronen in messing hameren, ezels die zakken kruiden tussen de souks vervoeren, de waft van verse muntthee die uit een deuropening drijft. Het lijkt misschien een visioen uit Arabian Nights, maar dit is geen fantasie - Fez is een levende, werkende stad in plaats van een die grotendeels bewaard is gebleven voor toeristen, en het is dat karakter dat het zo betoverend maakt.

Breng tijd door met verdwalen in het labyrint van de medina, een UNESCO-werelderfgoedcentrum, en doe elke keer dat je op pad gaat nieuwe ontdekkingen - misschien een elegante binnenplaats of een vervallen paleis, de betegelde vloeren en krakende zuilengalerijen die wachten op renovatie. Bestel eerst een smoothie met vers fruit en bewonder het uitzicht op de oude stad vanaf het dak van Nagham Cafe, dicht bij de Bab Bou Jeoud-poort die ernaartoe leidt.

In zijn hoogtijdagen trok Fez geleerden en filosofen, wiskundigen en juristen, astronomen en theologen aan. Ambachtslieden bouwden huizen en paleizen voor hen, koningen begiftigden moskeeën en medersa's (religieuze scholen) en kooplieden boden exotische waren aan van de zijderoutes en handelsroutes ten zuiden van de Sahara. Hoewel Fez aan het begin van de 19e eeuw zijn invloed verloor, blijft het een uiterst zelfbewuste stad waarvan de culturele en spirituele afstamming bezoekers verleidt. Iets van het middeleeuwse blijft over in 's werelds grootste autovrije stedelijke gebied: ezels karren goederen door de wirwar van steegjes, en hoewel er nog steeds ruïneuze zakken zijn, laten de inspanningen van de overheid om de stad te herstellen resultaten zien.

MAiN KENMERKEN:

• 205m2 woonoppervlak luxe inrichting
• 3 Slaapkamers
• 2 Badkamers
• Eigen parkeerplaats
• Prachtig uitzicht
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Marokko te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om onroerend goed in Fes Marokko snel online te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven205 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Av. Lissan-Edine Ibn Al-Khatib 36, Fez

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
Uitzicht op de stad