Huis voor Kopen in Thalang District, Thailand

Thalang District
Villa • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 307 m² • 21de verdieping • ref: 920081021-3
€ 561.212
Luxe villa te koop: 3 slaapkamers, 3 badkamers, studeerkamer, in de buurt van UWC International School en Thanyapura Sports Centre! ⛳

Ontdek de belichaming van luxe wonen met onze prachtige villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers, compleet met een studeerkamer. Deze moderne villa ligt op een toplocatie in de buurt van de prestigieuze UWC Thailand International School en het Thanyapura Sports Centre van wereldklasse en biedt een exclusieve en verfijnde levensstijl. Met slechts 36 beschikbare eenheden, grijp deze zeldzame kans om een stukje paradijs te bezitten.

Nabijheid van UWC International School:

Deze villa ligt op slechts een steenworp afstand van de gewaardeerde UWC International School en biedt ongeëvenaard gemak voor gezinnen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke educatieve ervaring. Zeg vaarwel tegen lang woon-werkverkeer en hallo tegen quality time met uw dierbaren.

⛳ Sportcentrum van wereldklasse in Thanyapura:
Sportliefhebbers verheugen zich! Omarm een gezonde en actieve levensstijl met het beroemde Thanyapura Sports Centre in de buurt. Neem deel aan een breed scala aan activiteiten, zoals zwemmen, tennis, fitnesstraining en meer. Ervaar faciliteiten en trainingsprogramma's van wereldklasse die zijn ontworpen om uw welzijn en prestaties te verbeteren.

Uitstekende toegang tot de luchthaven:
Met de nabijheid van de villa tot de luchthaven, wordt reizen moeiteloos. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie gaat, u zult genieten van stressvrije verbindingen. Geen tijd meer verspillen aan reizen, maar meer tijd besteden aan het verkennen van uw favoriete bestemmingen.

️ Gunstig gelegen nabij winkels:
Winkeltherapie en dagelijkse gemakken liggen op een steenworp afstand. Geniet van gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan winkels, supermarkten en buurtwinkels voor al uw dagelijkse behoeften. Van boodschappen tot mode, je vindt alles wat je wenst direct voor de deur.

️ Nabijheid van stranden:
Ervaar de allure van prachtige stranden die op slechts een klein eindje rijden liggen. Stel je voor dat je geniet van de zon, het zand onder je voeten voelt en jezelf onderdompelt in het kristalheldere water. Omarm een serene levensstijl aan de kust en creëer onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden.

⛳ Golfclubs in de buurt:
Voor golfliefhebbers is deze villa perfect gelegen in de buurt van prestigieuze golfclubs, waaronder de beroemde Blue Canyon Country Club. Sla een balletje te midden van weelderige groene fairways en adembenemende landschappen en til uw golfervaring naar nieuwe hoogten.

Moderne elegantie:
Deze villa straalt moderne elegantie uit met zijn strakke architecturale ontwerp, luxe afwerking en ruime interieurs. Geniet van open leefruimtes badend in natuurlijk licht, aangevuld met hoogwaardige materialen en stijlvolle armaturen. Dompel jezelf onder in een oase van comfort en verfijning.

Veilig en exclusief:
Uw veiligheid en privacy staan voorop. Deze villa maakt deel uit van een exclusieve gemeenschap met beperkte eenheden, wat zorgt voor een rustige en veilige leefomgeving. Wees gerust, wetende dat u en uw dierbaren beschermd zijn in dit omheinde paradijs.

Uw droomlevensstijl wacht op u:
Mis de kans niet om eigenaar te worden van deze uitzonderlijke villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een studeerkamer in de buurt van UWC International School en Thanyapura Sport Centre. Ervaar een leven van luxe, gemak en onbeperkte recreatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw droomvilla op deze prestigieuze locatie veilig te stellen. Uw buitengewone levensstijl begint hier! ⛳

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Appartementen36
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlakken

Leven307 m²
Kavel540 m²
Totaal307 m²
Airconditioning
Internet
Terras
Zwembad

Thalang District

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2023