Appartement voor Kopen in Portorož, Slovenië

Portorož
Appartement • 10 kamer(s) • 7 bed. • 3 bad. • 203 m² • 1de verdieping • ref: 490191111-44
€ 1.547.000
Exclusieve woning in Portorož - gerenoveerde en volledig uitgeruste appartementen op slechts 100 meter van de zee en het strand van Portorož.

Heeft u altijd al een droomhuis aan zee willen bezitten? Dit is je kans! Wij bieden 3 mooie, volledig uitgeruste en onlangs gerenoveerde appartementen, gelegen op een uitzonderlijke locatie in het idyllische Portorož, op slechts 100 meter van de zee.

De appartementen meten in totaal 202,7 m2 en bestaan uit maar liefst 10 kamers en 7 aparte slaapkamers. Aan de voorzijde van het gebouw is 321 m2 grond.
Deze accommodatie vertegenwoordigt een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid, die zowel een mooi jaarlijks rendement als een onvergetelijk verblijf aan zee biedt - naast het glamoureuze Kempinski Hotel. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfsvergunning of u wilt uw portefeuille vergroten met een winstgevende investering, deze appartementen zijn zeker de juiste keuze.

Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met superieure materialen en een modern design, waardoor een moderne en comfortabele sfeer ontstaat. Ruime slaapkamers, elegant ingerichte badkamers en ruime woonruimtes garanderen volledige ontspanning en comfort. Daarnaast hebben de appartementen ook prachtige terrassen waar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen over de zee of gewoon kunt ontspannen met de geur van zout en de geluiden van de golven. De faciliteit wordt ook bestuurd door camera's voor extra veiligheid, comfort en controle. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en warmtepomp, wat zorgt voor minimale bedrijfskosten.

De woning is gelegen in een rustige omgeving die u toelaat om de drukte van de stad te vermijden, terwijl tegelijkertijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik is. Het is ook een geweldig startpunt voor het verkennen van de aantrekkelijke kustlijn, pittoreske stranden, restaurants met verse zeevruchten en diverse culturele en amusementsevenementen.

Het is ook de moeite waard om de uitstekende winstgevendheid van deze appartementen te benadrukken. Met de grote vraag naar accommodatie in Portorož, heeft u de mogelijkheid om een aantrekkelijk jaarlijks rendement op het huren van appartementen te behalen. Met een rijk toeristisch seizoen en de populariteit van dit gebied onder binnenlandse en buitenlandse gasten, zult u snel een indrukwekkende winstgevendheid bereiken.

Mis deze unieke kans niet! Wees de eigenaar van deze prestigieuze appartementen en geniet van een zorgeloze vakantie of profiteer van de winstgevendheid die deze accommodatie biedt. Schiet op en neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding te regelen en u alle voordelen van deze accommodatie in Portorož te presenteren.
Uw droom van een woning aan zee kan uitkomen - dit is een kans die u niet mag missen!

Voorwaarde van de verkoper is dat de koper de verplichting op zich neemt om omzetbelasting te betalen ten bedrage van 2%.

Voor alle informatie en arrangementen voor de tour sta ik graag tot uw beschikking!

Ruimten

Kamers10
Vloeren1
Slaapkamers7
Badkamers3
Toiletruimten3
Appartementen4
Parkeerplaatsen (buiten)6

Oppervlakken

Leven203 m²
Kavel321 m²
Totaal203 m²
Alarm
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Portorož

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar1905
Energie-efficiëntiegraad
D