Huis voor Huren in Rawdon, Canada

Rawdon, 1383 Ch. du Lac-Claude N., Rawdon, QC J0K1S0, CA
Huis • 10 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 162 m² • ref: 22869694
€ 2.041
Rawdon verwelkomt u in de natuur, het biedt drie grote natuurparken (Dorwin Falls, Waterfall Park en Rawdon Beach), het centrum van Ski Montcalm en een 18-holes golfbaan (Golf Rawdon) op minder dan 20 minuten afstand. Winteractiviteiten: alpineskiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, ijsbaan, sneeuwscooteren. Op minder dan 40 minuten van de skiheuvel La Réserve en/of skigebied Val St-Come Parc régional de la forêt Ouareau, zal Lanaudière u verleiden!

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT GEGARANDEERD!

Deze NIET-ROKERS woning wordt u volledig gemeubileerd aangeboden. Een decor dat tijdschriften waardig is, zorgvuldig ingericht!

Sinds 2022, tot op de dag van vandaag, zijn er verschillende renovaties en verbeteringen uitgevoerd.

De begane grond is open concept met een vriendelijke keuken met een eiland en veel insluitsels. De keuken is in harmonie met de eetkamer en de familiekamer met open haard. Verder zijn er 2 complete slaapkamers met tweepersoonsbedden, stijlvol ingericht. De badkamer grenst aan de slaapkamers. Het pand, met zijn overvloedige ramen, biedt een panoramisch uitzicht op het meer. U kunt ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf het grote terras op het zuiden.

Het tuinniveau is ook volledig gerenoveerd: 9,5 meter hoog omgebouwd tot een familiekamer met ethanolhaard en ontspanningsruimte. Er is een ruimte met schuifdeuren waarachter een slaapbank en een kantoorruimte staat. Het tuinniveau biedt ook een complete badkamer, glazen douche, wasmachine en droger en een derde slaapkamer. Een openslaande deur geeft direct toegang tot de overdekte patio. Geniet van het comfort van de schommel om de natuur te aanschouwen! U zult verleid worden door de overvloed die u wordt geboden door de rust van het meer van Claude.

--

INSLUITSELS
Residentie volledig ingericht, kano en waterfiets, draagbare airconditioning, alle keukengerei en servies inbegrepen.

UITSLUITINGEN
Persoonlijke bezittingen van de verhuurder, beddengoed, energie- en elektriciteitskosten, sneeuwruimen van de parkeerplaats en privégedeelte.

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven162 m²
Kavel976 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Gemeubileerd
Terras
Wasmachine

1383 Ch. du Lac-Claude N., Rawdon, QC J0K1S0, CA, Rawdon

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op meer
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar1967