VASTGOEDINVESTERING - COMMERCIËLE RUIMTE / DISCO

Quarteira, Estr. de Albufeira 8125, 8125-406 Quarteira, Portugal
Discotheek • 10 bad. • 5040 m²
€ 13.000.000

Uitzonderlijke presentatie van onroerend goed in de Algarve
Met veel enthousiasme presenteren wij deze woning, strategisch gelegen in de Algarve, in VILAMOURA, met een totale oppervlakte van 31.472,00 m2.
Dit is de thuisbasis van de grootste nachtclub in de Algarve, met een bouwoppervlakte van 5.040,00 m2, en op dit moment zonder enige tussenkomst, met een bouwpotentieel tot 7.500 m2!

Strategische locatie
Het pand is strategisch gelegen in een zeer gewilde regio (VILAMOURA) en trekt zowel de lokale bevolking als toeristen van over de hele wereld aan. De nabijheid van prachtige stranden, populaire toeristische attracties en lokale voorzieningen zorgt voor een constante vraag naar entertainment en vrije tijd.

De grootste nachtclub in de Algarve
Met een bebouwde oppervlakte van 5.040,00 m2 en een bouwpotentieel tot 7.500 m2 biedt dit pand voldoende ruimte om de status van de grootste en meest spectaculaire nachtclub in de regio te behouden. Stelt u zich een moderne, goed ontworpen ruimte voor met uitgestrekte dansvloeren, ultramoderne geluids- en lichtsystemen en exclusieve loungeruimtes voor een ongeëvenaarde ervaring van plezier en nachtelijk entertainment.

Verstedelijkingspotentieel
Het pand biedt ook de mogelijkheid om het geïnstalleerde bedrijf te wijzigen. Door middel van verkaveling kan het bouwoppervlak worden vergroot, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om een compleet entertainmentcomplex te creëren. Dit kunnen restaurants, bars, winkels, evenementenhallen en andere attracties zijn, waardoor het een historische bestemming in de Algarve is.

Winstgevende investering
Deze woning is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor visionaire ondernemers die deel willen uitmaken van de bloeiende commerciële, entertainment- en toeristische sector in de Algarve. Met de toenemende vraag naar entertainmentervaringen van hoge kwaliteit is het potentiële rendement op de investering veelbelovend.
Lever een positieve bijdrage aan de regio en haar inwoners.

Dit is een unieke kans om een woning te verwerven met een uniek en ongeëvenaard potentieel in de Algarve. Als u op zoek bent naar een strategische en winstgevende investering in de entertainmentsector, mis dan niet de kans om deel uit te maken van de oprichting van de grootste nachtclub in de Algarve en het stedelijke potentieel van dit uitzonderlijke pand te verkennen.

Ruimten

Badkamers10

Oppervlakken

Leven5040 m²
Kavel31472 m²
Tuin

Estr. de Albufeira 8125, 8125-406 Quarteira, Portugal, Quarteira

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens