Deze prachtige villa is gelegen in de bergen van Puerto Plata - JE

Puerto Plata, Q8G9+M56, C. H, Puerto Plata 57000, Dominican Republic
Villa • 5 bed. • 5 bad. • 446 m²
€ 417.785

Deze prachtige villa ligt in de bergen van Puerto Plata. De natuur is het centrum van dit stukje paradijs in het Caribisch gebied, waar de frisse berglucht, het geluid van vogels en een adembenemend uitzicht op de oceaan / bergen je direct in contact brengen met Moeder Natuur.

Villa met twee verdiepingen, met open lichte ruimtes, biedt u een gevoel van buitenleven. Het heeft 5 slaapkamers, met elk een eigen badkamer en een inloopkast. Het huis kan worden gebruikt als twee aparte woonvertrekken, elk niveau heeft een eigen ingang, beide uitgerust met alles wat nodig is voor zelfstandig wonen. Als u deze prachtige villa binnenkomt, is het eerste wat u opvalt de glazen wand met uitzicht op de Atlantische Oceaan, groene heuvels en de stad Puerto Plata. Schuifdeuren leiden naar een enorm terras-94mt2, ideaal voor het vermaken van vrienden en familie. Keuken, eetkamer en woonkamer in een ruime ruimte, een open woonconcept stelt u in staat om te genieten van een prachtig uitzicht vanaf elke gemeenschappelijke ruimte. Moderne keuken, gemaakt van mahonie en graniet. Houten plafonds geven een speciaal tintje en herinneren aan de natuurlijke omgeving. Als je de automatische poort naar het huis oversteekt, voel je je onmiddellijk getransporteerd naar een andere dimensie waar natuur, rust en JIJ in perfecte harmonie samensmelten.

Om toegang te krijgen tot het lagere niveau van dit huis is ofwel vanaf de binnentrap of vanaf de buitenkant. Er zijn 3 slaapkamers en 2 en een halve badkamer. Ook is er een prachtige keuken, eetkamer en woonkamer met toegang tot een groot terras met hetzelfde uitzicht als de bovenste verdieping. Als u extra grond wilt kopen, zijn er tal van mogelijkheden om extra percelen te kopen rondom het gebied van deze indrukwekkende villa. Als u op zoek bent naar een rustige plek met een van de meest adembenemende uitzichten aan de noordkust, moet u een kijkje nemen in deze villa.

Als u geïnteresseerd bent in dit onroerend goed of onroerend goed in het algemeen in de [Dominicaanse Republiek](.. /info-coldwell-banker-Dominican-Republic-23.html), vul het formulier in voor meer informatie.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers5

Oppervlakken

Leven446 m²
Kavel2800 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Q8G9+M56, C. H, Puerto Plata 57000, Dominican Republic, Puerto Plata

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
Uitzicht op de stad