Luxe 6 Slaapkamer Villa Te Koop in Trinidad &

Port of Spain
Vastgoed • 6 kamer(s) • 6 bed. • 6 bad. • 650 m² • ref: ES5553819
€ 2.091.000
Luxe villa met 6 slaapkamers te koop in Trinidad en Tobago

Esales Eigendoms-ID: es5553819

Locatie Accommodatie

De Halve Maan van de adelaar, Fairways, Maraval
Trinidad Noord-West,
Trinidad enTobago

Beschrijving van de woning

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Trinidad & Tobago snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen ter wereld om te wonen of te bezoeken. Voor iedereen die tegelijkertijd een prachtige financiële investering wil doen, dan kan dit prachtige pand precies zijn waar u altijd al van heeft gedroomd.

Eagle Crescent, Fairways – Modern en edgy met zoutwaterzwembad!

Deze moderne, ultramoderne woning met 6 slaapkamers en eigen badkamer is smaakvol omgebouwd tot twee gezinswoningen die gemakkelijk als één kunnen worden hersteld.
Perfect voor een uitgebreide familie, waardoor iedereen toch veel ruimte heeft om zich thuis te voelen.

Ontworpen door Nigel Ali

OVER DE OMGEVING

Maraval is een van de noordelijke buitenwijken van de hoofdstad van Trinidad, Port of Spain, een vallei in het noorden van Trinidad in Trinidad en Tobago. Port of Spain, aan de noordwestkust van Trinidad, is de hoofdstad van Trinidad en Tobago. Het staat bekend om zijn enorme carnaval, met calypso en Caribische soca-muziek. Grenzend aan de uitgestrekte Queen's Park Savannah, toont de Royal Botanic Gardens planten van over de hele wereld. De tuinen omvatten ook Emperor Valley Zoo. De 'Magnificent Seven', in de buurt van Queen's Park, is een rij extravagante herenhuizen van rond 1900.

PORT OF SPAIN neemt een cruciale plaats in in de nationale psyche van T&T. Het is het centrum van de bloeiende economie van de republiek, de thuisbasis van de overheid en de media, en de smeltkroes van het rijke culturele leven van Trinidad, met legioenen maskampen en pannentuinen, kunstgalerijen en theaters. Het was hier dat carnaval voor het eerst werd opgericht in Trinidad, en - in de buitenwijk Laventille - dat de stalen pan werd uitgevonden.

Trinidad is het grootste eiland van Trinidad en Tobago, voor de kust van Venezuela in het zuiden van het Caribisch gebied. De hoofdstad, Port of Spain, is de thuisbasis van de Koninklijke Botanische Tuinen en het Nationaal Museum en de Kunstgalerie, gewijd aan de lokale geschiedenis en kunstwerken. Het historische centrum is het lommerrijke Woodford Square, terwijl Queen's Park Savannah een populair recreatiegebied is en de locatie van het luidruchtige jaarlijkse carnaval.

Trinidad en Tobago is een Caribische natie met twee eilanden in de buurt van Venezuela, met kenmerkende Creoolse tradities en keukens. De hoofdstad van Trinidad, Port of Spain, organiseert een luidruchtig carnaval met calypso- en soca-muziek. Talrijke vogelsoorten bewonen reservaten zoals het Asa Wright Nature Centre. Het kleinere eiland Tobago staat bekend om zijn stranden en het Tobago Main Ridge Forest Reserve, dat kolibries herbergt.

Trinidad en Tobago is een van de rijkste landen in het Caribisch gebied, dankzij de grote olie- en gasreserves, waarvan de exploitatie de economie domineert. De staat met twee eilanden wordt voornamelijk bewoond door mensen van Afrikaanse en Indiase afkomst en heeft een inkomen per hoofd van de bevolking dat ver boven het gemiddelde ligt voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

MAiN-FUNCTIES:

• 650m2 woonoppervlak
• 1115m2 perceel
• 6 Slaapkamers
• 6 Badkamers
• Eigen parkeerplaats
•Zwembad
• Prachtig uitzicht
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van het Caribisch gebied te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurmogelijkheden via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Trinidad en Tobago te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6
Badkamers6
Garages (binnen)1

Oppervlakken

Leven650 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Port of Spain

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht