Castillo in Villacastín, Spanje

Villacastín
Kasteel • 12 kamer(s) • 8 bed. • 5 bad. • 700 m² • Begane grond • ref: 107 hectáreas Cartijo y Castillo
€ 1.500.000

VOLLEDIGE VIDEO ** 360 VIRTUELE TOUR BESCHIKBAAR **
Rustieke Finca van 107 hectare op 1 uur van Madrid met modern luxe kasteel gebouwd in de eenentwintigste eeuw van 250m², ook een veeteelt- en agrarisch gehucht van 450m², met huisvesting van bewakers, verschillende schepen, encerraderos, kazernes, met geasfalteerde toegang tot de deur van de boerderij en vlakke weg in goede staat naar alle delen van de boerderij.

Overvloedig water het hele jaar door dankzij de rivier die door de boerderij loopt, de 5 putten en 2 boorgaten die het hele jaar door water hebben, plus een meer dat naast de boerderij ligt.

De boerderij is een geweldig weiland en een geweldig weiland. Volledig omheind en vlak volledig.

Dankzij het huidige bouwsysteem is het kasteel, met ongelooflijke isolatie, perfect geconditioneerd, goede behuizingen, verwarming Roca de gasóil, open haard en overvloedig water. Het heeft 3 slaapkamers met badkamer en suite, met de mogelijkheid om 4 te zijn, met 2 grote woonkamers, 1 met open haard, grote keuken met bijkeuken, toilet in de hal, garage met capaciteit voor 2 auto's en verschillende motorfietsen of quads, grote overdekte veranda en een prachtige toren met een dakterras met uitzicht op de hele boerderij en 360º horizon.

Uitstekende kwaliteiten en staat van instandhouding, omdat het doel en het gebruik van de boerderij altijd is geweest voor ontspanning, pensionering en het plezier van de eigenaren. Natuurlijk spaarden ze niets in de constructie en gebruikten ze de beste bouwtechnieken en de beste materialen die ze tot hun beschikking hadden. Alle ramen zijn van aluminium met Climalit.

Het gebouw is gelegen in een omheinde tuin van 1 ha (10.000 m²) met een elektrische herder zodat de dieren niet naderen, binnen op hun beurt de 107 hectare volledig omheind land. Het heeft een erfdienstbaarheid voor de aangrenzende boerderij.

De boerderij heeft een huis met 4 slaapkamers met woonkamer met open haard, keuken en badkamer. Het ligt naast 5 beuken en een centrale binnenplaats. De faciliteit heeft verschillende barakken en een steiger voor vee.

Gelegen in een ongelooflijke omgeving, midden in de natuur, vol bossen en inheemse fauna, met een ongelooflijk uitzicht op de hele Castiliaanse horizon.

De energie is te danken aan het elektriciteitsbedrijf met een eigen transformator die van het net komt. Het water is te danken aan de 2 boorgaten en 5 putten die de boerderij heeft.

We hebben meer panden in de portefeuille die niet op uitdrukkelijke wens van de eigenaren worden gepubliceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een persoonlijk bezoek te brengen. Ongelooflijke kans!

Ruimten

Kamers12
Slaapkamers8
Badkamers5
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)8

Oppervlakken

Leven700 m²
Kavel1070000 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Bediende
Beveiliging
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Internet
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Parkeerplaats
Portier
Satelliet-tv
Tuin
Wasmachine

Villacastín, Villacastín

Panoramisch weergave op platteland
TypeHuis
Bouwjaar2000
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens