Huis voor Kopen in Djerba Midoun, Tunesië

Djerba Midoun
Villa • 6 kamer(s) • 5 bed. • 4 bad. • 539 m² • 1de verdieping • ref: 1048030007-79
€ 242.907
Het internationale makelaarskantoor "RE/MAX Lotophages" presenteert vandaag, in EXCLUSIVITEIT, dit prachtige volledig gemeubileerde huis te koop in Chbebya Djerba.
Met een oppervlakte van 210 m² biedt het u alle comfort die u nodig heeft in een rustige omgeving.

Gelegen op een perceel van 539 m², dit huis gebouwd in dubbele scheidingswand, heeft vele voordelen.
Buiten vindt u een zwembad om af te koelen op warme zomerdagen, een tuin om van de zon te genieten, een carport voor twee auto's, terrassen, een buitenlounge en douche, een veranda, een zonneklep en zelfs een barbecue voor gezellige momenten met familie of vrienden. Daarnaast kunt u prachtige palmbomen, olijfbomen en cactussen bewonderen die de tuin verfraaien.

Op de begane grond ontdekt u een ruime woonkamer die uitkomt op het zwembad, een eetkamer met een prachtig uitzicht op de tuin, een badkamer, twee slaapkamers en een keuken uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een ingebouwde BOSCH wasmachine, een MIELE vaatwasser machine, een kookplaat en oven FRANCO, een ronde afzuigkap ELICA, een PHILIPS koffiezetapparaat, een SUTER automatische spoelbak en een ingebouwde FOCUS LINE koelkast.

Boven wachten twee master suites op u, elk met een eigen badkamer voor meer privacy. U vindt er ook een kleine woonkamer, een extra slaapkamer, een badkamer, een balkon en een terras om te genieten van het vrije uitzicht op de omgeving en vooral een prachtig uitzicht op zee.

Alle kamers van dit huis zijn voorzien van airconditioning dankzij het General Gold-systeem, waardoor u optimaal comfort in alle seizoenen kunt garanderen. Een Samsung-tv en inloopkasten zijn beschikbaar in alle kamers.

De gebruikte materialen in dit huis zijn van hoge kwaliteit, met kranen en elektriciteit geïmporteerd uit het buitenland, vooral uit Sarreguemines in Frankrijk. Het aluminium schrijnwerk van topkwaliteit is voorzien van dubbel glas en geëxtrudeerde luiken. Ook houten deuren worden geïmporteerd.

Voor uw veiligheid zijn een alarmsysteem en bewakingscamera's in het huis geïnstalleerd. Bovendien profiteert u van een 300-liter zonneboiler, waardoor u energie kunt besparen.

Dit huis is ideaal gelegen. Het ligt naast de basisschool van Chbebya, op slechts 2 minuten van de Chbebya-moskee, op 6 km van het centrum van Midoun en op 3 km van het strand van Aghir.

De eigendomsakte is in behandeling.
Mis deze unieke kans niet om een kwaliteitswoning te verwerven op een bevoorrechte locatie.
Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een bezoek in te plannen.

Ruimten

Kamers6
Vloeren1
Slaapkamers5
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlakken

Leven539 m²
Kavel539 m²
Totaal539 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Gemeubileerd
Internet
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Barbecue
Gastensuites
Parkeerplaats
Tuin

Djerba Midoun

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2023