Historisch appartement met eigen tuin op een steenworp afstand van Place St-François

Lausanne
Appartement • 5.5 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 220 m² • ref: BA-121376
€ 3.995.759
In een van de mooiste gebieden van Lausanne halverwege tussen het treinstation en Place St-François, maakt deze PPE van 5 appartementen deel uit van een stedelijke omgeving, rustig en in de directe nabijheid van alle stedelijke voorzieningen. Een waar meesterwerk van het begin van de twintigste eeuw, de Residence met zijn eclectische "Art Nouveau" decor weerspiegelt een beeld van elegantie onmiddellijk waarneembaar voor de bezoeker.

Deze gelijkvloerse accommodatie beslaat de gehele begane grond en combineert alle troeven van een functionele en familiale woonruimte. Deze overblijfselen van zeer goed bewaard gebleven stijl combineren perfect met de gemoderniseerde interieurindelingen, waardoor een warme en decoratieve sfeer ontstaat.

Harmonieus verdeeld, in eenvoud en elegantie, heeft het onder andere een groot tuinterras van 200m² op het zuidoosten direct toegankelijk vanuit de woon-eetkamer.

Met meerdere functies, een beschikbare verwarmd in de kelder van ongeveer 20m ² voltooit dit zeer zeldzame pand op de markt van Oost-Lausanne.

Merk op dat een extra 3-kamerappartement op de bovenste verdieping van het gebouw voor het eerst kan worden aangeboden aan de toekomstige eigenaar.

Ruimten

Kamers5.5
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven220 m²
Alarm
Intercom
Lift
Terras

Lausanne

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Dagopvang
Hogesnelheidstreinstation
Middelbare school
Openbaar vervoer
Openbare parkeerplaats
Park
Stadscentrum
Winkels
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Southeast oriëntatie
Uitzicht op binnenplaats
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
ReputatieLuxe
VerwarmingRadiator, Stookolie
OmgevingRustig