Kargıcak Villa, Te Koop, Zeezicht, Furnıshed, Alanya, Turkije

Kargıcak, 8 Köyiçi Siteler Cd.
Villa • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 100 m²
€ 270.000

Kargıcak is een favoriete plek voor natuurliefhebbers in Alanya! Hier bevindt u zich in een heerlijk rustige omgeving met een panoramisch uitzicht op de bergen en de diepblauwe zee.

Onze villa met prachtig uitzicht bevindt zich hier. De villa is voorzien van hoge standaarden en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Op de begane grond van onze villa is er een open keuken, een elegante woonkamer en 1 toilet. Op de 2e verdieping zijn er 2 uitstekend ontworpen slaapkamers en 1 badkamer toilet. Op de 3e verdieping is er een ruim terras met een adembenemend uitzicht op de zee, de natuur en de stad, waardoor u een spectaculair panorama heeft.

Dankzij de ligging op loopafstand van winkelcentra kunt u gemakkelijk in uw dagelijkse behoeften voorzien. Bovendien heeft de camping, vanwege de ligging direct aan zee, een eigen privéstrand en een ondergrondse doorgang die het strand met de camping verbindt, waardoor u verzekerd bent van een ononderbroken verbinding met de zee.

De villa wordt volledig gemeubileerd verkocht. Als u op zoek bent naar een villa op een fantastische locatie in Alanya, mis deze kans dan niet.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven100 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd

8 Köyiçi Siteler Cd., Kargıcak

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar1980