Appartement voor Kopen in Kathu, Thailand

Kathu
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 65 m² • ref: 920081021-10
€ 163.475
De stad Phuket - waar stedelijk leven en tropische pracht elkaar ontmoeten!

Welkom bij The City Phuket, een architectonisch wonder geïnspireerd op de betoverende Andaman Pearl. Dit buitengewone project, gelegen in het hart van Phuket, combineert naadloos stedelijk gemak met de sereniteit van een tropisch paradijs en biedt u het beste van twee werelden.

Belangrijkste kenmerken:

️ Toplocatie in de stad: Ervaar de opwinding van het leven in een bruisende stad met de extra luxe van de nabijheid van de meest gewilde toeristische attracties van Phuket, gerenommeerde winkelcentra, eersteklas ziekenhuizen en gewaardeerde onderwijsinstellingen. Geniet van gemakkelijke toegang tot alles wat je nodig hebt voor een bevredigende levensstijl.

Exclusieve faciliteiten: Geniet van een exclusief scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om uw woonervaring naar een hoger niveau te tillen. Duik in het verfrissende zwembad, blijf actief en fit in ons goed uitgeruste fitnesscentrum, ontmoet en werk samen met gelijkgestemde individuen in de eigentijdse co-working space, of vermaak gasten in stijl met uw eigen karaokeruimte en filmisch toevluchtsoord - de privébioscoop.

Ongeëvenaarde beveiliging: Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteiten. Profiteer van onze exclusieve beveiligingsmaatregelen, waaronder slimme deursloten, toegangscontrole voor liften, ultramoderne camerabewaking en 24 uur per dag beveiligingspersoneel, waardoor u een veilige leefomgeving krijgt voor u en uw dierbaren.

Moderne stedelijke luxe: Stap in een wereld van hedendaagse elegantie, met zorgvuldig vervaardigde interieurs en hoogwaardige afwerkingen die moderne stedelijke luxe belichamen. Uw leefruimte wordt een oase van comfort, ontspanning en stijl.

Mis deze buitengewone kans niet om de samensmelting van stedelijk leven en tropische charme in The City Phuket te omarmen. Plan vandaag nog een privétour en ontdek het toppunt van luxe leven in Phuket!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wees er snel bij, want de eenheden verkopen snel! ️

Ruimten

Kamers2
Vloeren8
Slaapkamers2
Badkamers2
Appartementen171
Parkeerplaatsen (buiten)80

Oppervlakken

Leven65 m²
Kavel4743 m²
Totaal65 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Kathu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
Bouwjaar2023