VERLAAGD - Golden Acre Fase 2 - Herenhuizen met twee slaapkamers in St James

Saint James
Huis • 2 kamer(s) • 2 bed. • 126.63 m²
€ 447.925
Een unit met twee slaapkamers over

Fase 2, genesteld in de weelderige, tropische tuinen van Golden Acre-ontwikkeling, is zojuist gelanceerd met prijzen vanaf US $ 580K en zal bestaan uit twee herenhuizen met één niveau en drie herenhuizen met drie niveaus. Een van de herenhuizen is gereserveerd en de bouw zal beginnen zodra een andere unit is gereserveerd (in een van beide herenhuizen). Geschat wordt dat de bouw ongeveer 14 maanden in beslag zal nemen.

Herenhuis A bestaat uit twee (2) gelijkvloerse herenhuizen met 2 slaapkamers, bestaande uit ongeveer 1.363 m² woonoppervlak, elk met een open woongedeelte dat uitkomt op de binnenplaats met dompelbad, een volledig uitgeruste keuken, damestoilet en een wasruimte met gestapelde wasmachine en droger. De twee ruime slaapkamers met eigen badkamer zijn voorzien van airconditioning en ingebouwde kasten. De omheinde tuin, de binnenplaats en het dompelbad zijn ook toegankelijk vanuit de master suite en de hal.

In deze pre-bouwfase zijn opties voor airconditioning in het woongedeelte en een fotovoltaïsche installatie beschikbaar. Er zullen ondergrondse opslagtanks voor regenwater en drinkwater zijn, evenals beveiligingssystemen voor inbraakdetectie voor elke eenheid.
Alle bewoners en gasten hebben toegang tot het gemeenschappelijke zwembad. Voor elke unit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Meubelpakketten zijn op aanvraag beschikbaar.
Dompelbad is een optionele upgrade.

Het aankoopproces is eenvoudig: een aanbetaling van 10% is vereist bij het uitwisselen van contracten, waarna de betalingen in fasen gedurende de bouwperiode zullen plaatsvinden.

De ontwikkeling van Golden Acre ligt op korte loopafstand van het beroemde Lonestar Beach Restaurant, waar een prachtig strand is en heerlijk gezwommen kan worden. Een mix van informele en gastronomische restaurants bevindt zich in de buurt en het historische Holetown met zijn brede scala aan voorzieningen ligt op minder dan 10 minuten rijden.

DTO

Voor bezichtigingen, meer informatie of om deze woning veilig te stellen, kunt u contact met ons opnemen:

* Woning ID: 48439
* Prijs: USD $ 480,000
* Oppervlakte: 1363 m²
* Slaapkamers: 2
* Badkamers: 2,5
* Status van het pand: TE KOOP, VERLAAGD

* Adres St. James, Barbados
* Stad Bridgetown, Barbados
* Staat/provincie St.James, Barbados
* Land Barbados

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven126.63 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Saint James

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats