Geteste vruchtbare grond Boerderij te koop in Mamogalieskraal Brits

Madibeng, Langstraat Road Street, 898
Boerderij • 4 kamer(s) • ref: 59f58864-73c8-40ac-8c6d-5d7987be438a
€ 120.959

Investeerders oproepen die op zoek zijn naar agrarische ondernemingen en degenen die het leven op een boerderij op het platteland willen omarmen, dit is een levenslange kans.

Deze boerderij van 19,3 hectare ligt 30 kilometer ten westen van Brits, Mamogalieskraal Dit grote stuk land kan ideaal zijn voor landbouw, landbouw, Luzern, vee, gewas, pluimvee enz.

De boerderij beschikt verder over 2x huizen met elk 2 slaapkamers, een heeft 2 badkamers en de andere heeft 1 badkamer en een onafgewerkt huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers, alle 3 afzonderlijke huizen, 1 hectare is omheind rond de huizen die als woning worden gebruikt en de rest van de boerderij kan worden gebruikt voor landbouw of andere zakelijke doeleinden, de resterende hectaren ook rondom omheind met draad, 3 tunnels 10x30m met familiegroenten die groeien uit geteste, biologische grond.

3 fase elektriciteit, boorgat met veel water meer dan 10 000L per uur. Groot kanaal dat langs de boerderij stroomt, meer dan genoeg water, onvoltooide dambouw voor back-up voor irrigatie.zeer vruchtbare grond klaar voor gewasproductie, planten en weiland. Deze eigenschap zorgt voor een eindeloze betrouwbare watervoorziening.

Alle bomen rond de boerderij zijn verwijderd omdat de eigenaar zich voorbereidde om Luzern te planten, als gevolg van het kappen van bomen is er veel bos dat kan worden verkocht. Grote afsluitbare opslag, 2x netjes personeel Quarters elk met en-suite badkamers douche, toilet en wastafel.enorme Braai pit voor familie en vrienden entertainment, strakke beveiliging, toegangspoort. Dit is een eenmalige kans bij Spotprijs.Prijs bespreekbaar.

Bel, whatsapp advertentie e-mail Vee om te bekijken.

Ruimten

Kamers4

Oppervlakken

Kavel192900 m²
Internet

Langstraat Road Street, 898, Madibeng

TypeBedrijfspand
Warm waterWarmwatertoestel
ID7002001-36669